Ripan treenijuttuja

maanantai 12. syyskuuta 2011

Paimenia ja paimennettavia

Perjantaina Essi ja Gou saapui meille junalla. Hetken jo ehdin pelätä, miten koirat ottaa pikkupyrriäisen vastaan. Tai Tellun reaktiota. Hyvin kuitenkin meni. Ripasta ja Gousta tuli heti parhaat kaverit eikä leikistä meinannu tulla loppua.
Illalla käytiin Ojangossa epiksissä. Tepa ei päässy mukaan, koska on vaikuttanut viime päivinä tosi vaisulta, eikä treenitkään oikeen oo ottanu onnistuakseen.
Maisalle kuitenki otettiin 2 starttia, toinen rata oli äitin ohjaama. Radalla oli kääntöä ja vääntöä, sekä vaikee keppikulma.
Mulla keskittyminen oli nollassa ja tietäähän sen sit mitä siitä tulee; ei yhtikäs mitään. Maisalla ei ollu vauhtia laisinkaaan eikä se hakenu esteitä. Varmaan sanomattakin selvää että HYL tuli. Toisella radalla ei vauhtia ollut sen vertaakaan mitä edellisellä radalla. Siltäkin HYL.

Lauantaiaamuna lähdettiin kohti Someroa ja lampaita. Maisakin pääs nyt pitkästä aikaa lampaille, ei tosin mun ohjauksessa vaan äitin. 
Maisan meno meni ihan överiksi, ei siitä saa paimenta, ei millään. Se ei vaan yksinkertasesti tajua mitä siellä pitäis tehdä. Joko se norkoili aidan luona ja pyrki sieltä pois tai sitten jos se suuntasi kiinnostuksensa lampaisiin, tapahtu se jahtausmuodossa. Suurimman osan ajasta se pomppi ja hyppi äitiä vasten, ihan niinkun viime kerralla. Tais olla Maisan viimenen kerta lampailla.
Ripa teki tasasen varmaa suoritusta hitaalla tempolla. Sitä täytyy pitää virkeenä tekemällä paljon käännöksiä ja kaaria, pelkkä suora kuljetus on pojan mielestä tylsää.
Rimppanen kävi eilen jälleen nakkitokossa Espoossa. Ite en ollut katsomassa, mutta kuulema Ripalla oli ollut kiinnostus vaan tyttökoirissa. Pisteitä oli tullut muistaakseni jotakuinkin 128/160.
Osa-alueet tulee luultavasti myöhmmin tänne.
Ripan paimennusvideo tulee myös kunhan saan ladattua sen 


Lisää kuvia viikonlopusta TÄÄLLÄ

                
Kaikki kuvat: russellox.kuvat.fi
                
                


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti