Ripan treenijuttuja

perjantai 2. syyskuuta 2011

Epistelyä

Viikon aikana ollaan käyty muutama kerta tokoilemassa. Maisa on tehnyt hyvällä vireellä töitä :)
Vaihtelun vuoksi oltiin taasen tekemässä torstaina jälkeä. Tein n. 70 askeleen jäljen. Maisa lähti jäljelle hyvin, muttei loppupeleissä yksinkertasesti vaan tajunnut jutun juonta. Kauheen usein Maisa kyseli ja pyysi apuja. Se ei tajunnut, että jälki jatkuu eteenpäin ja että pitäis mennä maavainulla, toisaalta eihän Maisa ole kauheesti maavainua käyttänyt - ilmavainu toimii paremmin :)

Eilen käytiin Tehis cupin ensimmäisissä osakilpailuissa epistelemässä. Tellulle otettiin yksi startti ja Maisalle kaks.
Rata oli kiva, pari hankalaa kohtaa, mutta muuten helppo.
Tepalla oli kunnon vauhti päällä kun sen kanssa treenas, mut jännitys hiljensi vauhdin radalla ihan nollille. Tuloksena HYL.
Maisan eka rata oli ihan mielettömän hieno. Asenne oli auspaineidillä kohdallaan lentokeinuineen kaikkineen. Tokavikalla hypyllä mokasin, enkä saanut käännettyä Maisaa (kulma oli ihan pirun jyrkkä), ja M meni väärältä puolelta.
Toisella startilla sama meno jatkui. Nyt mä mokailin enemmän. Ensin Maisa meni yhestä hypystä ohi, ja päätin vaan jatkaa eteenpäin. Turhaa sitä vauhtia nyt hidastamaan jollain hinkkaamisella. Loppuradasta virheitä tuli vähän enemmänkin, ei haittaa. Loppuun tein erilaisen ohjauskuvion, mitä ekalla radalla, muttei hyppy keppejen jälkeen onnistunut vieläkään. Pitää rakentaa se kohta, kun menee seuraavan kerran Ojankoon. Maisa oli ihan huippu hyvä :) Hyvillä mielin kohti lauantain kisoja...Peruin meijän varapaikan 10.9 olevaan tokokeeseen. Mennään Somerolle paimentamaan silloin. Maisa todennäkösesti menee äitin ohjauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti