Ripan treenijuttuja

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Agikisat 3.9. Purinalla

Lauantai kului Purinalla 2 rataa juostessa. Ulkokentällä oli kaksi rataa ja toinen oli aika ahdas. Ensimmäinen rata vaikutti yksinkertaselta. Alussa oli vähän kiemuraa, mutta muuten rata oli aikas suora.
Lähtökarsinoissa  laitoin koiran makaamaan paikalle ja otin hihnan pois. Amppari tuli kuitenkin kiusaamaan Maisaa. Ötökkähullu neiti on joskus ottanut moisen pimpparin suuhun ja saanut piston, joten nyt se pelkää ampiaisia. Ja kuinka ollakkaan juuri kun edellinen koira oli loppusuoralla, Maisa viiletti äkkiä pois lähtökarsinoista ja sain houkutella sen takasin. Onneks sain sen lähtöalueelle. Alkupyöritys onnistui hyvin. Ite olin vähän myöhässä ja kaarrokset oli loivia. Puomi oli nopea, ja kepit M haki hienosti. Keppejen jälkeen tuli muka yksinkertanen kohta, jossa takaaleikkasin edessä olevalle hypylle, vaan liian myöhässä , joten koira ei kääntynyt  vaan ampui eteenpäin, jonka jälkeen meni hypyn uudestaan toiselta puolelta. Pöh, mikä tyhmä virhe.
Toista rataa en seurannut ennen kun oli rataantutustuminen, joten siellä meni sitten aikaa oikeen estejärjestyksen opetteluun. Tutustumisen jälkeen muutin ensimmäistä kertaa suunnitelmia kahdessakin kohtaa, ja kun menin lähtöpaikalle olin epävarma valinnoista. Valinnat oli ok, epävarmuus ei. Maisa kulki hitaasti. Se karkasi puomille kepeille menon sijaan ja putkeen.. no okei, sinne mä sen ohjasinki, vahingossa.
Keinu oli molemmilla radoilla hidas. Oliskohan torstaina sattuneella lentokeinulla jotain vaikutusta tähän !?

Tykkäsin taas Maisan asenteesta. Se on vaan  muuttunut talven ja kevään aikana niiiiin paljon!! :) Nyt sen kans on mahtava tehdä töitä :)

Sunnuntaina Maisu pääs pitkästä aikaa metsään ettii ukkoja. Viime kerralla (siis joskus ajat sitte) sovittiin et tehään seuraavalla kerralla mahollisesti koemainen treeni, riippuen paljon tulee porukkaa. Nyt ei kuitenkaan ollu ku kaks maalimiestä käytettävissä, joten tehtiin liikkuvilla maalimiehillä 4 pistoa. Kolme ois riittäny varsin hyvin. Neljännelle Maisa lähti laiskasti ja ukon luona teki mielummin sijaistoimintoja kun haukku. No, olihan siinä 1,5 tunnin lenkki alla.

Tämmöstä tänä viikonloppuna Maisan osalta.

(c) Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti