Ripan treenijuttuja

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Mitä kuuluu Tellu ja Ripa

Telden ja Rimpan kuulumiset jää nyt ihan olemattomiksi, johtuen siitä, että ollaan Maiskin kanssa kotona vaan viikonloppusin ja muuten Hyvinkäällä.
Nyt kuitenkin aattelin et vois vähän päivitellä Tepan ja Ripan kuulumisia perustuen tietysti vaan äitiltä kuulemaani.

Ripa ja Tellu on päässeet tutustumaan ampumaradalle kovaan paukkeeseen. Tepahan ei mitenkään paukkuihin reagoi, kuuro kun on, mutta oli kuiteski mahdollisesti Ripaa rauhottamassa. Ripa ei ollut moksiskaan kovasta paukkeesta sulki vaan korvat ja käveli reippaasti eteenpäin.


Tellulla on iho- ja korvaongelmat nyt vähän parantunu, ainakin korvat. Ihossa on vielä rupia, jotka kutittaa ja ärsyttää. Aina silllä on jotain :( toivottavasti iho lähtee taas paranemaan.


Agissa Ripa on edistynyt huimasti ja saa joka kerta kouluttajalta kehuja. Keppejä Ripa tekee nyt sekä kujalla ja vinokepeillä. Asenne on pojalla muuttunut paljon, eikä se enää ole niin häiriöherkkä. Tiukat käännökset on vielä vähän vaikeita. Kontaktit on edistynyt paljon ja ne on tullut myös vauhdikkaammiksi. Pari lentokeinuakin on sattunu, mutta se ei jätkää ole haitannut.


Tepa kulkee agissa päivästä riippuen. Joskus menee koko homma leikiksi, joskus laahustamiseski, ja taas joskus ohjaaja ei meinaa pysyä perässä, kun spanieli pinkoo niin lujaa. Telluhan tekee just siltä miltä siitä tuntuu!


Tokossa Ripa alottaa ohjatut treenit lähiaikoina :) Sillä on liikkeet jo jokseenkin hallussa, ainakin on jonkin näkönen pohja. Seuraaminen on edistynyt paljon, vaikkei sitä voi kovin pitkää matkaa tehäkkään. Jäävät onnistuu loistavasti. Luoksetulo on muuten ok, mutta kutsusta lähteminen on vielä epävarmaa. Paikkis onnistuu vaihtelevasti, joskus se pää menee maahan.. Hyppyä Rimppa ei oo paljoo treenannut.

paikkamakuu 

Haussa Ripa käy yleensä ekalla pistolla ylikierroksilla, ainakin sillä on nenä kiinni ja pisto menee haahuiluksi. Loput pistot menee kuitenkin hyvin. Ilmasu on edistynyt huimasti.
Tellulla on metässä ihan superhauskaa. Viime treeneissä Tellu käyttäyty just tyypillisesti. Lähetettiin pistolle, mutta kun ei ukko haissut nenään, teki mummeli oman ratkasun ja kampes keskilinjan yli toiselle puolelle etsimään toista ukkoa, joka löytykin helpommalla. Huudot ei siinä kohtaa auttaneet.. No, pääasia et sillä on hauskaa ja milloinkas sillä ei ois jos on ruuasta kyse ?! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti