Ripan treenijuttuja

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Pikapäivitys

Vähän myöhässä, mutta muistin kuitenkin! Eli video 16.6. olleista epiksistä. Videolle saatiin vaan Ripasen radat, kiitos kameran kestävän akun!

Tänään Ripa korkkaa ensimmäiset agikisat HAU openissa. Pelolla odotan mitä tuleman pitää. Kepit on viimeaikoina tökkinyt pahasti, liekö lähetys tapahtunut liian vaikeista kulmista.
Tellu ilmottiin myös kisoihin. Siitä onkin aikaa kun spanieli on ollut kisakentällä!

Viime torstaina olin kolmosluokan kisoissa töissä, jonka jälkeen tein kolmosten rataa Maiskin kanssa. Ei olisi tullut nollaa, mutta tokalla yrityksellä olisi. Vaikea kepikulma onnistui superhyvin! Radalla ei ollut puomia, mutta aan ja keinun kontaktit oli suht nopeet. En vaatinut pysähtymistä. Otettiin aikaakin Maisan menemisestä ja alle ihanneajan päästiin reilu 2 sekuntia!!

Viikonlopun vietin tyttöjen kanssa kaverin möksällä. Tytöt otti taas ilon irti maalaiselämästä. Tellu ainakin!  Herkut hävisivät pöydältä ja pizzat roskiksesta pikkupossun mahaan. Miten voikaan olla koira noin ahne!?

Eilinen ilta meni Ojangossa. Ensin toimin apukouluttajana ja sitten ohjaajana Ripalle ja Maiskille. Ripalle pieni viimehetken treeni. Molemmilla paimenilla oli kaasu ihan pohjassa enkä meinannut millään pysyä matkassa mukana. :)

Elsa ilmotettiin myös HAU openiin. Kakkosten kisat on keskiviikkona.
Tellulle varattiin tänään lekuriaika mevettiin torstaille. Neidin silmä on jo pidemmän aikaa rähminyt. Nyt kun se on sitä raapinut, karvat on silmän ympäriltä lähteny ja se on ruvella :/ Toivottavasti saadaan silmä kuntoon nopeasti!

Lopuksi aksakuvia eiliseltä :)
Tältä näyttää Ripan kontaktit.....Ja tältä näyttää Maisan kontaktit :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti