Ripan treenijuttuja

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Terkkui Kausalasta

RIPA TÄNÄÄN 2 VEE!!!


Niin se aika vaan kiitää, että tuosta pienen pienestä höpsö ripsuttimesta on kasvanut mutaojissa kahlaava komia nuorimies. 


Viime maanantaina saavuttiin taas Kausalaan Essin kanssa kera terhakkaan russelin ja höperön pyrrin. Omia karvakorvia en saanut nyt mukaan. Yritettiin siis saada Maisalle aikaa osteopaatille ja aika saatiin maanantai-illalle. No, äiti sai sitten kuskata Maiskin hoitoon. Vasen puoli oli ollut kuulema ihan jumissa lavasta aina takapäähän asti. Jumit saatiin kuitenkin hyvin auki ja parin päivän levolla Maisa saisi taas elää ja treenata normaalisti. Hihnalenkkejä ei kuitenkaan jaksettu tehdä osteopaatti käynnille asti. Maiski sai juosta veteen ja polskutella siellä kun olin kaverini luona käymässä la-su. Olipa sille energiaa kertynytkin. Hullun kiilto silmissä se veteli yksinään rundia ja lopulta hyökkäsi mun päälle ja alotti mahdottoman hihnan repimisleikin. Kotona Maisa on nyt lepäillyt muutaman päivän, mutta huomenna se pääsee sekoilemaan tänne ah, niin rauhalliseen maalaiselämään (joka ei ehkä huomisen jälkeen ole rauhallista). Seuraava osteopaattikäynti on elokuussa.

Niin ja Tellukin tulee tänne ens viikoksi. Voi ei, mithän siitäkin tulee. Tellulla oli hammaskivenpoisto keskiviikkona. Nyt on puhtoset leegot. Neiti oli ollut niin tokkurassa hammaskivenpoiston jälkeen, ettei kyennyt puolustamaan itseään liialliselta huolenpidolta. Aussiet oli kuulema ollut Tellua kovasti hoitelemassa, jopa Maisa.

Viime torstaina Tellu oli tuuraamassa Maisaa agitreeneissä. Harjoteltiin pakkovalsseja ja pers'jättöjä. Tykkitepa oli mielissään päästessään kurvailemaan kiemuroita. Itselle oli kovin opettavaiset treenit. Minä hölmä kun en oikeen luota Telluun vaan saatan pitkälle joka esteelle ja haen joka esteeltä, toisin sanoen varmistelen ihan liikaa. Kyllä se Tellu osaa itsekin, sen tajusin. Jos saatan hiukka vähemmän ja keskityn enemmän juoksemaan seuraaville esteille kiihtyy spanielin vauhti huimasti!

Ripanen oli tiistaina paimentelemassa Somerolla. Kisarata oli kuulema mennyt todella hyvin, häkistystä myöten. Huomenna uusinta täällä.

Tänään päätettiin uhkarohkeasti ottaa 5 eläinparkin aussieta, lisäksi tietysti yksi kappale pyrrejä ja yksi kappale terriereitä, mukaan lenkille. Harrastettiin kyllä hihnalenkkeilyä, ainoan poikkeuksen teki sääntöön mukaan väkisin tunkevat vuohet, jotka käppäilivät kylmän rauhallisina koiralauman keskellä. Kyllä junamatkaajilla oli varmaan huuli pyöreenä jos sattuivat näkemään meijät :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti