Ripan treenijuttuja

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Järjetöntä menoa

Ripa kävi lauantaina paimentelemassa täällä ja samalla saapui HerrasmiesOxulle ToheloTellu tyttöystäväksi ja HäsläGoulle KärpästenmetsästäjäMaisa riekkumiskaveriksi.
Ripan paimentelut meni kaikinpuolin hyvin.Sen rauhallista ja tasapainosta työskentelyä on ilo katsella. Se saa paimennuksen näyttämään niin helpolta. Kun taas Maisa.. noh.. paimensin yhden Eläinparkin asukkiaussien kanssa, joka työskenteli taas ihan päinvastasesti kun Maisa. Okei, sai Maisakin käydä lampailla. Kävelytin sitä taas hihnassa ja koitin saada rauhottumaan, lopulta siltä löytyi jopa korvien lisäksi kuulo! Järjestä nyt ei voi sanoa mitään. Tellu keskittyi käskyttämään lampaita aidan toiselta puolelta. Se varmaan luuli toimivansa taas koko homman johtopäässä. Pakkohan sekin oli viedä tekemään lähempää tuttavuutta lambejen kanssa. Ensin pienet uhottelut häntä pystyssä muristen Tellumaiseen tapaan. Ja kun ei lampaat ottaneet haastetta vastaan, alkoi Tellua kyllästyttämään koko touhu.

Tellu paimentaa :D
Terrieri paimentaa paimenia :D
Tellu on ottanut kaiken ilon irti maalaiselämästä. Heti, kun se pääsee ulos, niin sitä ei enää näy. Kanalassa se viihtyisi varmaan koko päivän. Tänään viimeksi sain juosta sen perässä pitkin pihaa, kun se jahtasi kukkoja. Tepa menee sinne minne nenä vie, eikä katso edes eteensä. Erehtyihän se jo uhittelemaan hepoillekkin. Heppa katto sitä tyynen rauhallisesti ja otti askeleen kohti, jo spanieli otti jalat alleen :D Maiskikin juoksee minkä kerkee, mutta sillä on sentään vielä jonkinmoinen järki matkassa. On se kuitenkin kiva, että jos muistaa pakata Tellun mukaan, voi olla sata varmaa, että saa nauraa. Tepa esitti myös yks päivä huljaa vahtikoilaa. Tultiin toisesta ovesta sisään ja saatiin kaksi paimenta ja russeli hyörimään jalkoihin. Joo, Tellu haukkua räksytti toisella ovella ollen täysin varma, että tullaan kohta siitä ovesta sisään. Kyllä spanieli oli lentää persiilleen kun näki meidät selkänsä takana! :D

Ollaan käyty myös kerran tokoilemassa. Tellu toimi vaan hauskuuttajana. Se on ihan mahdoton. Ei kykene pysymään hetkeäkään paikoillaan! Ei sitä voi sanoin kuvailla. Ehkä kuvat kertoo enemmän :D
Tehtävänä oli siis kiertää jonkin matkan päässä oleva kartio, tässä Tellun tyylinäyte:

Kuvailisin tätä ennemminkin ilmalentona jenkkiläiseen tyyliin

Imutusseuruuta :)

Maisasta huomasi ettei olla vähään aikaan toikoiltu. Kaukot meni toistuvasti väärin. Se ennakoi kokoajan s-i vaihtoa, pitäis varmaan palkkailla seisomisesta joskus. Seuraaminen oli ihan jees :) 
Kaukojen palkkaa ootellessa...
Lisää kuvia GALLERIASSA.

Tellun silmät voi jo paljon paremmin. Nyt ne on kirkkaat, eikä rähmi. Maisan turkki on kasvanut ainakin sentin! happyhappy :D Ripasen paimenteluista on tulossa varmaankin jossain vaiheessa videoo, kunhan jaksan latailla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti