Ripan treenijuttuja

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Touhuumisia treenikentällä

Toisilla alko kesäloma, mulla on vielä pari viikkoa harjottelua eläinlääkäriasemalla jäljellä. No ehkä toi kaksi viikkoa menee nopeesti, ens viikollakin on vaan neljä työpäivää. Perjantaina auton nokka kohti Kuopiota ja SM:iä. Ollaanko treenattu: EI todella! Vähään aikaa ei tosiaan olla tokoilemassa käyty. Ojangossa treenattu pari kertaa hyppyä. Mistäköhän sais lisäaikaa treenaamiselle, ei taida löytyä mistään. Nouto edelleen hajalla, hypystä puhumattakaan. Paikkamakuukin näyttää levottomalta. No, ei stressiä, kokeeseen vaan. :)

Huomenna Maiskilla olis 3 starttia aksaa Purinalla. Torstain treenien jälkeen lähen kisaamaan erittäin hyvillä mielillä. Luulin, että treenit alkaa 19.30 ja myöhästyin puol tuntia. Kerettiin tekemään kuitenkin kaksi viimeistä harjotusta ja Maiski oli huippu. Kun vaan sais kontaktit nopeiksi niin Maisan menoa voisi jo kutsua agikiitämiseksi :) Jäin tekemään seuraavan ryhmän kanssa ensimmäisen harjotteen, jonka missasin. Vaihdoin Maiskin Telluun. Ei pientä voinut kotiin jättää, se oli niin innoissaan. Tellu sai kaikki nauraamaan uudelle beagle-lookilleen :D Hassu Tellu oli erittäin pätevä!
Ehkä viime kerrasta viisastuneina osataan ens torstaina tähdätä Ojankoon puoli tuntia aikasemmin :)

Viime sunnuuntaina oltiin myös aksailemassa. Silloin en paljoo omien kanssa kerennyt treenaamaan, koska tarkotus oli treenata Elsan kanssa. Elsa kulki oikein kivasti. Vähän se on alkanut mua radalla käskyttämään, muttei kuitenkaa näyki tai varastele lähdössä. Elsan omistaja tuli vähän aikasemmin katselemaan treenejä. Vaikka Elsa kovin onkin omistajansa perään, lähti se hyvin mun kanssa radalle. Saa nähä, pääsenkö starttaamaan juhannuksen jälkeen HSKH:n iltakisoissa pienen göötin kanssa :)

Keskiviikkona äitillä oli Ripasen kanssa aksatreenit. Sen jälkeen lähettiin koirien kanssa lenkille, joka ei sitten ihan mielekkäästi päättynytkään. Ripanen töytäisi äitiä polveen, niin että se meni taas sijoiltaan. Nyt äiti könyää keppejen kanssa ja Ripa on tulla hulluksi, kun ei pääse treenimään :(

Sain Essiltä Hyvän mielen haasteen. Enpä ole aiemmin keltään haasteita saanut, kerta se on ensimmäinenkin.

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos haasteen saa uudelleen niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että he ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).


Listaan nyt hyvin yksinkertasesti:

1. Kaverit 
2. Koirat
3. Kesä
4. Lomailu
5. Herkut :DDD (en toki ole perso herkuille)
6. Urheilu
7. Mökkeily ja maalla oleminen
8. hmmmm... auttaminen ja toisten huomioiminen
9. Nyt alkaa jo ideat loppua :D .. onnistumiset ja onnistumisen tunteet :)
10. Bloggaaminen 

Haastan Petran ja Jennyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti