Ripan treenijuttuja

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Tenavatähdet

"Ei nimi miestä pahenna"
 -päinvastoin, meidän koirien kohdalla ne kertovat paljonkin!


Uskoisin keskimmäisen (vähän räjähtäneen näköisen) tyypin olevan Rapa-Ripa. Oikeessa reunassa Maisa. Tellusta ei valitettavasti kuvaa löytynyt.
Tellu Peltonen
"Tellervo, kärttyinen tyttö.


Tellun kasvattaja oli nimennyt pennun jo ennen kun se meille muutti. Eipä me enää nimeä lähdetty vaihtamaan, joten Telluksi tuo spanieli jäi. 
Tellua voi kuvata juuri noilla kahdella sanalla: 'kärttyinen tyttö'. Tepa on piän ärripurriainen, joka näyttää kaikille kuka on pomo, jos ei koolla niin asenteella!
Piän varotuksen sana: ulkonäkö pettää!
Maisa
Pipsan luokkatoveri, sarjakuvan todellinen älykkö.


Maisan nimen päätin äkisti automatkalla, kun pentua oltiin hakemassa. Nimi oli jo jonkin aikaa mielessä pyörinyt, mutta lopullisen päätöksen tein vasta viime tipassa. Pennun kanssa kotimatkalla autossa mietin vielä uudestaan, ei Maisa nimi nyt ihan mikään paras ollut, mutta kun en muutakaan keksinyt...myöhemmin tajuttiin Tellun ja Maisan - molempien nimien - olevan Tenavat-sarjakuvasta. Sattumalta Maisastakin tuli juuri 'todellinen älykkö'. Maisa on aina miettimässä, mikä kannattaa ja mikä ei, oppiihan tuo nero myös kaiken melkosen äkisti. Joskus on mahdotonta itse pysyä sen ajatusten kulussa mukana. Maisa näyttää myös ihan sarjismaisalta. Punanen tukka ja muutama pisama <3
Rapa-Ripa
Varsin epäsiisti nuorimies, jota paksu pölypilvi seuraa yleensä kaikkialle.

Kun kerta tytötkin oli nimetty Tenavien mukaan, olihan tuolle Itävaltalaiselle punaiselle ipanallekin annettava Tenavanimi. Hetken puntaroitiin Toistoa ja Rapa-Ripaa. Päädyttiin jälkimmäiseen, joka lyhennettiin Ripaksi. Ripa tulee melkeinpä joka lenkin jälkeen suihkun kautta sisälle. Se löytää aina jonkun rapaojan, jossa käy pulahtamassa. Lopputuloksena tuota mudasta ruskeaa elukkaa seuraa pölypilven lisäksi hyvin eksoottinen haju. Rapa-Ripan nimelle ollaankin naurettu monet kerrat, mutta myös surkuteltu että ehkä Toistosta ei olisi tullut mutaojissa pyörijää.

Uimisen jälkeen hiekkaan pyörimään. -niin ripamaista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti