Ripan treenijuttuja

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kuopion reissu

Nyt on tän vuoden ässämmät kisattu ja hengissä selvittiin. Kuopiosta oltiin vuokrattu pieni sievä mökki järven rannasta, johon meidän lisäksi majoittui myös yksi joukkuelainen mudinsa kanssa sekä kuskimme :) Äiti ei pysty ajelemaan pitkiä matkoja eikä myöskään pystynyt Ripasen kanssa osallistumaan. Ehkä ens vuonna sitten.
AVO liikkeet oltiin jaettu kolmeen kehään. Ensimmäisessä suoritettiin paikkamakuu, seuraavassa seuruu, liikkeestä maahanmeno, nouto ja hyppy ja kolmannessa kehässä liikkeestä seisominen, kaukot ja luoksari. Kehien välissä oli melko paljon aikaa ja Maisa ehti vähän väsähtää.

Paikkamakuu 9 (Ihan ok. Hidas maahanmeno, ei kauheen levoton, mutta pää nousi jonkin verran)
Seuraaminen 9 (Kontakti rakoili ja muutenkin oli vähän haahuilevaa menoa)
Maahanmeno 0 (Valui ja lopulta jäi istumaan)
Nouto 7 (Palautti ravilla ja kantoi kapulaa huonosti, nousi kun otin kapulan)
Hyppy 7,5  (Kaksoiskäsky, hidas istuminen, muttei onneksi mennyt esteen viereen! Edistystä!)
Seisominen 0 (Valui, lähti mun mukaan, kun kiersin taakse)
Kaukot 7 (Ennakoi toisen vaihdon ja yksi kaksoiskäsky)
Luoksari 7,5 (Valui, mutta pysähty! Loppuosa ravilla)
Kok.vaikutus 7,5 ja 9
AVO3 125,25
Video vaan ekasta kehästä:Mua jännitti melkosesti ja unohtelin myös käskyjä. Koira oli epävarma, otti häiriötä ja sijaistoimintona metsästeli ötököitä.
Nyt ehkä sitä voi sanoa, etten enää vie keskenerästä koiraa kokeeseen. Jos koittais olla ahkera ja alkaa suunnittelemaan treenit, miettiä uudelleen että miltä haluaa liikkeen näyttävän ja miettiä tavotteita. Ehkä niin edistyiskin joskus, ehkä joskus jaksais olla ahkera....ainakin hetken.
Turistikoira naatiskelee

Mökkiläiset laiturin päässä

Tepankin mielestä mökkielämä maistuu hyvältä ;)
Lisää mökkeilykuvia GALLERIASSA

HSKH:n toinen joukkue oli hienosti 5.sijalla ja joukkue, johon mekin kuuluttiin oli sijalla 28.
SM-kisoista lisää kuvia GALLERIASSA.

Ennen Kuopioon lähtöä keskiviikkona oli Ripasen agitreenit. Äiti joutui tyytymään kuvaajan rooliin, kun mä ohjasin Ripaa. Ihan kivasti tuo koira kulki. Nyt meni jo 12 suoraa keppiä, vaikka vähän vääntöä olikin. Ripa hakee kuitenkin kepit melko hyvin. Vauhti kasvaa sitten kun varmuutta tulee. Kovemmasta vauhdista kepit ei vielä oikein suju.


Torstaina Tepa sai tuurata Maiskia agitreeneissä. Tepa olikin aivan innoissaan ja meni superkovaa. Spanieli erehtyi myös vähän irtoomaan! On se vaan niin ihana beagleturkissaan!

Siirryn toistaseksi Ripasen ohjaajaksi myös aluevalmennusryhmään. Treenejä ootelles ;)

2 kommenttia:

  1. Kannattaa aina muistaa noissa jäävissä, et on parempi vaikka kaksoiskäskyttää ja saada vitonen, kuin se nolla.. :) Itsehän en oo Indyn kanssa kisannut, mutta oon aika paljon ollut töissä kokeissa ja tää on semmonen, mikä on jäänyt niistä mieleen.. :) Tsemppiä treenaamiseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Millois aattelit Indyn kanssa korkata?

    VastaaPoista