Ripan treenijuttuja

tiistai 22. lokakuuta 2013

Kisakirja korkattu

Siis Ripa korkkasi äitin kartturoimana viime viikonloppuna. Ja sillä nollalla irtosi myös voitto! Video radasta TÄSSÄ!

Samaan aikaan itse kisasin laina-Elsalla Vuokkosilla kolmen radan verran, ilman yhtäkään 0-tulosta. Voitettiin kuitenkin jokaisella radalla, sillä jo radalle pääsy on meille voitto. Tällä kertaa Elsalla oli puolkuristavan pannan sijaan lukollinen panta, jota ei tarvinnut vetää pään yli. Voi olla, että pään yli vedettävällä pannalla on kiihdyttävä vaikutus. Nyt menin myös lähtöön aikaisin (kahdella viimeisellä radalla), jolloin mulla oli paljon aikaa odottaa, että Elsa itse menee istumaan, eikä mun tarvitse sitä epätoivosesti yrittää käskeä. Toimi ihan mielettömän hyvin :)

Ensimmäisellä radalla hiipi lähdössä. Kepeille olisin voinut vähän suoristaa koiraa.


Toisella radalla oli melkosen paha keppikulma, josta eteenpäin rata olikin aikamoista sähläystä..Viimeiseltä radalta jäi tosi hyvä fiilis. Itse ehkä vähän rynnin kepeille, jolloin Elsa haki toiseen väliin ja keppien jälkeiselle hypylle vähän huono ohjausvalinta.


Sunnuntaina käytiin Hyvinkäällä ihmettelemässä mätsäreitä. Joku oli oikeen hauska mätsärieläin. Ilosesti loikkien tuli mun rinnalla kehässä ja pysyi ehkä sekunnin sadasosan paikoillaan seisten. Tuomari ei jostain kumman syystä arvostanut pientä sählääjää, SIN-. Maisa keräsi itselleen PUN-. Kävihän se näyttäytymässä myös JH-kehässäkin :)

Eilen olin hallilla aamupäivällä paimenkolmikon kanssa. Yhden lähetin kepeille ja se toi mulle ruutunauhan, toinen puri sormista ja kolmas haukkui sitruunapannan tyhjäksi eikä olisi halunnut lähteä kentältä millään, viimeisenä vaihtoehtona jouduin taas kantamaan sen pois, jolloin se suuttui kunnolla (jos olisi ollut ihminen, se olisi vetänyt itkupotkuraivarit). Ne oli kaikki kuitenkin tosi päteviä! Jokukin onnistui jo haastavammassa radanpätkässä, siis niissä kohdissa, jotka ehdin ohjaamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti