Ripan treenijuttuja

torstai 17. lokakuuta 2013

Harja kasvaa ja jalka nousee

Niin tuli 7 kk täyteen. Pikku pentunen on miehistymässä, ainakin joitakin aikuisen uroskoiran piirteitä on noussut esiin. Kuitenkin tuo on mieleltään vielä niin kakara, ilmehän sen kertoo..


Korkeudessa Joku hipoo Maisan 52cm:n korkeutta. 
Joku on oppinut kontaktit, ainakin melkein. Puomin alastuloa ollaan nyt treenattu jonkin verran ja viimeisimmät treenit olivat todella lupaavat. :)
Keppejäkin voisi alkaa vääntämään, kun vaan päätyisin nyt johonkin koulutustapaan..

Viime viikonloppuna olin kisailemassa Elsan kanssa kolme starttia Purinalla. Pystykorvahan on alkanut ottaa ongelmakseen nyt munkin kanssa lähdöstä varastamisen. Eka rata kaatui siis siihen. Kuinka kivaa: menet rataantutustumiseen, käyt sen mielessä kymmeniä kertoja läpi, lämmittelet koiran, kävelet radalle ja koira varastaa. Ja mikä parasta, voit vain todeta, että olispa ollut muuten kiva rata :D No ei siinä, ongelmastahan päästään, kun vaan treenataan :) Toisella radalla kamalaa vääntöä, juostiin paikallamme. Elsa haukkuu ja minä sählään. Kolmannella se taas yritti varastaa. Ei loppujen lopuksi, lähtöluvan saatuaan, pystynyt keskittymään hyppäämiseen, vaan tuli riman läpi. Olisihan tuo muuten ollut nolla :)
Lauantaina kokeillaan uudestaan onneamme.
Paimenpino1 kommentti:

  1. Ihana Joku :) Teille on muuten haaste http://dracudante.blogspot.fi/

    VastaaPoista