Ripan treenijuttuja

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Tokokoettelua

Hengissä ollaan, vaikka viime päivityksestä on aikaa. Viime viikonloppuna oli HSKH:n tokokokeet, joissa Maisa ja Ripa kisasivat molemmat AVO:ssa, makasivatkin vielä vierekkäin paikkamakuussa. Aikataulua oli aikaistettu, ja siinä vaiheessa, kun tuomari kutsuu ensimmäisen koirakon (eli meidät) kehään, on hyvä tajuta koiran olevan vielä autossa. Autosta suoraan repästy Maisa, ilman minkäänlaisia viritteyjä makasi hienosti koko ajan. Ripan paikkamakuu meni myös hyvin, se taisi vaan nukahtaa, kun ei sen jälkeen meinannut nousta perusasentoon. Yksilöliikkeet meni ihan kohtuullisen hyvin, seuruut oli aivan kamalia, mutta tykkäsin Maisan asenteesta. Liikkurinkaan moka (unohti kokonaan seisomisen, joka suoritettiin vasta hypyn jälkeen ennen kehästä poistumista) ei haitannut meitä lainkaan. Kokeen tuomaroi Ossi Harjula.

Maisan pisteet:

Paikkamakuu: 10
Seuraaminen: 8,5 (Kontakti ei pysynyt, haahuilua, täykkärit kamalia)
Maahanmeno: 8 (hiiiiidas)
Luoksari: 8,5 (valui, mutta pysähtyi ekasta käskystä :))
Seisominen: 9,5
Nouto: 9,5
Kaukot: 8 (Maisalle tuli joku aivopieru, kun väliin piti tunkea seisominen istumisen sijaan. Ollaanhan me niitä VOI kaukoja hinkattu)
Hyppy: 9 (Hyppäsi tosi vinoon, ajattelin ottaa varman päälle ja annoin ihan pienen avun takaisin tullessa)
Kok.vaik.: 8
AVO1, 176,5p 5. sija


Ripan pisteet:

Paikkamakuu: 8 (3-käsky perusasentoon pyytäessä)
Seuraaminen: 9
Maahanmeno: 9
Luoksetulo: 9 (Pysähdys valui, koska Ripa tuli täysiiii)
Seisominen: 9,5
Nouto: 8 (törmäsi lopussa)
Kaukot: 9 (ensimmäiseen vaihtoon 2-käsky)
Hyppy: 10
Kok.vaik.: 9
AVO1, 178p 3.sija


Seuraavat tokokokeet tiedossa 15.12 Porvoossa, joka toivottavasti on Maiskin viimeinen AVO-koe :)

Sunnuntaina oli agitreenit. Maisa oli taas vauhdissa. Kuka sille on opettanut noin hienot takaakierrot? Se hakee takaakierron vaikka mun rintamasuunta osottaisi minne, kunhan käsky ja käsi opastaa kiertämään. Maisa myös näytti taas rakkautensa kontakteihin. Aan alastulolla oli pakko käydä käväisemässä vaikka matka jatkui ihan eri suuntaan.

Ja jotta spanielinkin elämässä tapahtuisi välillä jotain erikoisempaa, päätin tempaista sen mukaan tutustumaan asuntolaelämään. Hyvin on spanieli sopeutunut, pieni on taas antanut hyvin ymmärtää, kuinka paljon siihen mahtuu ääntä. Tänään se sai olla mukana myös oppitunneilla sylissä nukkumassa, pää pulpetilla :) On se vaan niin hassu!

Varasin Maisalle osteopaattikäynnin ens viikolle, sen lanne kun on taas jumissa.

5 kommenttia:

 1. Täh tuliks teille viestii jo sieltä Porvoosta.. me ei olla vieläkään saatu mitään vahvistusta, et miten meidän ilmon porvooseen kävi.. :/

  VastaaPoista
 2. Sain luettua eilen viimeisetkin sähköposti-ilmoittautumiset. Kokeeseen ilmoittautui 66 koiraa ja jotkut lähettivät jopa 3 sähköpostia. Sorry, jos kesti.
  Koe oli täynnä jo klo 00.14 maanantaiaamuna.

  VastaaPoista
 3. Onnea tosi paljon ykkösistä!:)

  VastaaPoista