Ripan treenijuttuja

maanantai 12. marraskuuta 2012

Teletappikuulumisia


Tellusta on tullut vähän vanha. Silti se on vieläkin edelleen iloinen pikkusählä, joka ei pysy sekunnin tuhannesosaa paikoillaan jos ruokaa on näköpiirissä. 
Vaikka Tepa on ollut aina huono lähtemään lenkille ja sitä on aina saanut sataan kertaan pyytää ja houkutella ulko-ovelle päin, on se jotenkin nykyään vieläkin vaikeempaa. Pihaportilla se useimmiten käy istumaan aina samaan nurkkaan sammalten päälle ja nököttää siinä, kunnes kaikilla on remmit kaulassa ja hihna vetää spanielin liikkeelle. Toisina päivinä Tellu saattaa olla erittäinkin pirteä ja hyppiä eteisessä innosta, kun treenireppua pakataan, toisinaan se vaan nostaa päänsä eikä jaksa liikahtaakkaan, vaikka näkisi että treenaamaan ollaan lähdössä. Useimmiten Tellua saa kiskoa koko lenkin perässä, yhä harvemmassa on ne päivät, jolloin se pinkoo edellä yrittäen jahtailla autoja. 
Kaikkea tekemistä spanieli rakastaa vielä ihan yhtälailla kuin ennenkin. Ja aina se osaa yllättää:Puol kiloa puuta suussa - mitä sitä ei pieni herkkujen eteen tekisi. Meijän tuleva PK-koira. Pitää vaan niitä PK oikeuksia jenkeille ootella ;)

Lenkillä Tellu on yhä useammin alkanut ontumaan vasenta etutassua. Me ollaan yritetty tutkia sitä vaikka kuinka, mutta syytä ei olla löydetty. Aina syksyllä, kun on kuraa ja märkää, Tellun anturoiden väliin kertyy kaiken maailman moskaa. Tänään leikkelin tassukarvat pois spanielin vastusteluista huolimatta. Toivottavasti nyt on helpompi kävellä :)

Kävin lauantaina lemmikkimessuilla, mistä oli ihan pakko ostaa Tepalle uusi panta. Tänään trimmasin leijonanharjaksen pois, pantakin näkyy paremmin :)


Tellun iho ja korvat voi tällä hetkellä hyvin :) Jossain vaiheessa jo mietittiinkin ajanvarausta lääkäriin, kun ruvet ei ihosta kadonneet minnekkään, vaan olivat useemman kuukauden. Nyt ne on kuitenkin poissa ja iho ei kutise :)

Jottei tästäkään päivityksestä Maiski jäisi kokonaan ulkopuolelle, on pakko hehkuttaa eilisiä agitreenejä. Eipä ole koira vähään aikaan taas tommosella draivilla kulkenut eteenpäin. Tekis vähän mieli laittaa kisailmoja menemään jonnekkin suuntaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti