Ripan treenijuttuja

tiistai 4. joulukuuta 2012

Hallireenejä

Lumileikkejä sunnuntailta:


Kaks päätöntä




Ja niin täyttyi hyvät tokotreenikentät lumella yhden viikonlopun aikana, höh! Yritetään pienellä tokoporukalla saada Hyvinkään koiraurheilukeskuksen hallia vuokrattavaksi, jospa sieltä irtoisi muutama tokontäyteinen tunti, toivottavasti!
Hakuilemaankaan ei nyt taas vähään aikaan päästä. Maiski on kirmaillut hakumetsässä viimeksi varmaankin keväällä/kesällä eli taukoa tulee nyt reilusti yli puol vuotta.

Aksaa päästään kuitenkin melkeinpä viikottain treenilemaan halliin. Viime sunnuntaina rakennettiin vauhtirata. Ripa pääsi myös hurjastelemaan meidän treeneihin ja tulee myös jatkossa todennäköisesti tuuraajan hommiin.


Maisan kanssa pitäs tehdä paaljon vauhtikontakteja, nyt kun se menee hiipimällä melkeinpä koko esteen : /





Ja Ripa painelee täysillä, ohjaajan jalat ei meinaa pysyä aina perässä

Maisa jäi täksi viikoksi kotiin löhöilemään, tai ehkä se pääsee vähän suorittamaan lainakoiran virkaa hallille.
Maanantaina äiti kuskasi Maiskin osteopaatille. Oon huomannut että sen lanne taitaa olla vähän jumissa ja niinhän se olikin. Osteopaatin mukaan vasen kylki oli aika jumissa samoin oikea lanne ja oikea rinta. Jumit kuitenkin aukesivat hyvin. Saattaapi olla että neiti jumiuttaa itsensä katkottomalla seuraamisella lenkeillä. Se on jopa todella häiritsevääkin, kun se vaan seuraa vasemmalla puoella ja tapittaa. Eihän se sitä silloin kuitenkaan tee, jos ei ole nameja. Pieni kerjäläinen!

Tänään sain vähän ikävämmän viestin Maiskin kuulumisiin liittyen. Se oli laskenut alleen nukkuessaan, eikä ollut edes herännyt siihen. Edellisen kerran tätä on tapahtunut viime talvena, jolloin ostettiin C-vitamiinia. Se auttoikin hyvin pissailuun. Nyt heti kun lumet tuli, on Maisa taas alkanut kauhomaan lunta suuhunsa lenkillä, ei kuitenkaan mitään mielettömiä määriä kuten viime talvena. Taitaa tyttö joutua taas vitamiinikuurille.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti