Ripan treenijuttuja

maanantai 7. marraskuuta 2011

Suunniteltuja treenejä

Hmm, suunnittelinkohan mä jossain vaiheessa (siis aika kauan sitten), että alan suunnitella treenejä oikeen urakalla. Pääsin siihen asti, että hankin treenivihon, mutta se sitten jäi jostain kumman syystä tyhjäksi. Nyt kuitenkin löysin sen jostain laatikon pohjalta ja tein viime viikolle treenisuunnitelman ja pysyin siinä. Myös tälle viikolle on jo oma suunnitelma. Jospa sitä nyt jaksais suunnitella paremmin treenit, niin ehkä edistyminenkin olis mahdollista.
 
Luoksetulo ilmeellä!
Viime viikon tokotreenit menkin kaikki oikeen hyvin. Ruutua oon tehny tähän asti namialustalla ja välillä myös näyttöruudulla, ja se on onnistunut ihan hyvin. Musta vaan on jotenki tuntunu et Maisa ei edisty niin mitenkään, vaihdoinpa tekniikkaa ja laitoin kosketusalustan ruutuun. Se toimii, ja sillä jatketaan. 
Luoksetulon pysäytystä oon tehny tähän asti suullisella käskyllä + käsimerkillä ja satunnaisesti vaan suullisella, jolloin M on valunut reilusti (palkka on lentänyt aina taakse). Kokeilin yks päivä pelkkää käsimerkkiä, ja koira stoppas kun seinään. Ehkäpä vaihdan nyt käsimerkkiin. Maisa raukka ihan sekasin kun vaihan opetustekniikoita :( 
Metskua ei olla treenattu Maisan kanssa pitkiin aikoihin, ja nyt kun sitten tein pari kertaa, niin neitihän inhosi sitä . Laitoin siihen teippiä, jospa se siitä.

Aksaamassa käytiin perjantaina ja Maisa oli huikeen pätevänä. Tehtiin täyspitkää rataa, jossa oli pari kimuranttia kohtaa, joita sitten jouduttiin vääntämään, mutta menihän ne sitten lopulta, ainakin jotenkin. Ekaa kertaa pari rimaa oli 65cm ja niiden ylipääsemiseksi Maisa joutuikin enemmän ponnistelemaan, mutta yli liisi kuitenkin. Maisa menee niin usein medi esteillä tai sitten 50-55cm rimoilla. Ehkä joskus useemminkin vois laittaa osan rimoista 60-65cm:iin. Kontaktit oli nyt tooosi nopeet, mielellään Maisa olis tullut vaan läpijuoksulla.

Aina yhtä viisaan näkönen
Ripa kävi viime viikolla rokotuksissa. Lääkäri määräsi biotiinia, koska Ripalla ei ole kunnon pohjavillaa ja karva voisi muutenkin olla parempi. Maisa saa nyt myös biotiinikuurin.
Tellun pissausongelmat on pysyny hyvin aisoissa lääkkeillä.

Ilmosin itseni tän viikon sunnuntain möllitokoon nakkilelu -luokkaan, en kuitenkaan Maisan kans, vaan Fasu-flatin. Saas nähä mitä siitä tulee. No sen tietää ainakin, että hauskaa tulee olemaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti