Ripan treenijuttuja

maanantai 21. marraskuuta 2011

Niin lähellä mutta silti niin kaukana

.. nimittäin LUVA-0 lauantaina agikisoissa! Molemmat radat oli suht yksinkertasia. Mutta silti, en tiedä mitä tapahtu ekalla radalla, mutta unohin yhtäkkiä radan ja kun koira tuli putkesta, huomasin olevani ohjaamassa sitä väärälle hypylle, ja sitte levis koko pakka. Kaiken kruunasi puomi, jonka Maisa päätti tulla komeasti läpijuoksulla. Toisella radalla kaikki meni jo paremmin lukuun ottamatta pieniä ohjausvirheitä, tosi hidasta keinua ja aan alastulon konatktia (oon kovaa vauhtia pilaamassa Maisan kisakontaktin aalla, koska en vaadi loppuun asti, vaan ajattelen aina ettei me päästä aikoihin kun se kontakti on muutenkin niin hidas). Kaikki kuitenkin kaatui tokavikaan esteeseen, muuriin, josta palikat alas. Eihän se mitään, sen verran hyvä fiilis jäi molemmista radoista. Olihan Maisa ihan täysillä mukana :) Ens viikonloppuna kokeilemaan uudemman kerran!

Tässä videot:

Vaikka edellisestä päivityksestä onkin jo hiukka aikaa, eipä tässä mitään ihmeellistä oo pässy sattumaan.
Ei sitten silloin käytykkään kokeilemassa nakkilelu luokkaa Fasu flätin kanssa. Ehkäpä se ei ollut vielä ihan valmis :)
Ollaan käyty jonkin verran tokoilemassa Essin ja Goun kanssa. Agilityyn ei olla päästy ja nyt loppu ulkokauden treenitkin. Seuraavaks sit vaan odottelemaan et Ojankoon valmistuu halli :)
Hakulemassakaan ei olla pitkiin aikoihin käyty. No ehkä tästä vielä ryhdistäydytään :)


Maisa onkin ollut vähän jo ehkäpä tekemisen puutteessa. Se on mm. dyykkaillut paljon roskiksia yksinollessaan, mutta on kuitenkin maailman alistuvin ja nöyrin koira kun tuun takas huoneeseen. Lisäks se on hakenu oma-alotteisesti kaapista leluja ja hihnoja ja kannellut niitä mulle.
No, ehkä se tekee joskus ihan hyvää heittää aivot narikkaan ja olla treenaamatta sen kummemmin :)


Tellu sai pari viikkoa sitten uuden sporttisemman ulkoasun :) :

Kuvat vähän väärässä järjestyksessä :P

Tää sporttileidikin pääsee viikonloppuna taas pitkästä aikaa kisoihin menemään pari rataa, toivottavasti juosten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti