Ripan treenijuttuja

maanantai 28. marraskuuta 2011

Kisat Hyvinkäällä

Nyt on tän vuoden vikat startit startattu. Eipä me Maiskin kanssa tänä vuonna kolmosiin noustu, mutta eipä se haittaa. Onpahan ens vuodelle jotain saavutettavissa olevia tavotteita. Tän vuoden tavotteena oli nousta kakkosiin, tehtiinhän me se ainakin!
Tellun eka startti oli jo 9.00 aamulla ja Maisan eka 18.15. Pitkä päivä siis oli, onneksi asuntola on suht lähellä, niin päivä meni siis asuntolalla lorvaillen.
Tellulle tavotteena oli korkata kisakirja, joka on tosi iso tavote. Sen on vaan niin pirun hankala päästä aikoihin, ja eihän se eilenkään päässyt. Radoissa oli pari aika kimuranttia kohtaa, ottaen huomioon, että ne oli ykkösten ratoja. Tellu suoritti ne kuitenkin ihan hyvin hitaalla temmolla. Ekalla radalla puomilta tuli kielto, kun ohjaaja unohti koiran. Yliaikaa tuli PALJON, n. 20s. Tellu luuli keinua puomiksi ja säikähti sitä sitten niin pahasti, että toisella radalla käveli puomin, jossa meni runsaasti aikaa. 0-rata ja yliakaa n.10 s.Kakkosten radat oli aika helppoja, mutta ihme on, ettei ekalta radalta tullu ainuttakaan 0-tulosta (ei edes yliaikanollaa) vaikka osanottajia oli n. 30. Meillä homma kaatui putken jälkeiselle pituudelle, ku mulla oli vastainen käsi vielä vähän ohjauksessa mukana, ja Maisa tulikin siihen pituuden sivusta. Toisella radalla Maisa teki oikein, ja meni väärään putkeen, sinnehän mä sen tyrkkäsin. Kuitenkin nyt tuntuu, että Maisalla on tosi hyvä asenne ja palo tehdä. Mäkin oon pääsemässä pikkuhiljaa kisajännityksestä eroon :) Vielä pitäs oppia kokoomaan ittensä virheen sattuessa. Huomaan aina lopettavani ohjauksen. Ja sit ne kontaktit, niille tarvitaan lisää vauhtia!


Perjantaina olin Ojangossa aksaamassa Ripan kanssa. Rimppaselta sujui hyvin takaaleikkaukset, vielä enempi sais jättää haahuilua pois, ja olla kuuliasempi. Kontaktit sillä on ihan superhyvät. Vinokeppejä suoristetaan kokoajan, mutta vielä R ei mene, jos yksikin keppi on ihan suora.


Ripanen kävi viime viikolla Katariina Kainulaisen toko-opeissa. Uusia vinkkejä palkkattomuuteen oli tullut. Toivottavasti niillä pääsee eteenpäin. Ripalla on nyt ALO-liikkeet hallussa, mutta tuo palkkattomuus ja kisamainen suoritus on vielä treenauksen alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti