Ripan treenijuttuja

lauantai 29. lokakuuta 2011

Syysloman loppua

Nyt on työharjottelu pienten bortsupentujen parissa ohi. Oli kyllä aivan mahtavaa sosiaalistaa ja pitää niille seuraa :)
Kotona auspait on haistellu ihan ihmeissään mun vaatteita. 
Illat ollaan vietetty Ojangossa treenaillen. Keskiviikko iltana oli Rimppasen agitreenit. Äiti loukkasi viime viikolla polvensa ja joutui olemaan vaan kuunteluoppilaana. Mä sain sitte ohjata Ripaa. En oo sitä kamalasti ohjaillut ja aluksi luulinkin sen vaan karkaavan äitin luokse kentän laidalle, mutta hyvin kuitenkin lähti mun mukaan pallon ja lihapullan voimalla. Ripa meni hienosti ekan pätkän. Käännökset oli ehkä turhan laajoja. Toinen harjotus jossa oli 5 hyppyä rivissä, ja ne olis sitten pitänyt hienosti pujotella, ei oikeen Ripalta (tai siis multa) onnistunu. 


Torstaina oli tyttöjen vuoro päästä agiradalle. Totesin, että Tepan kanssa radalla tulee älyttömän kuuma ja juostua paljon enemmän ku Maiskin kanssa. ;) Tehtiin valssi- ja takaaleikkausharjotuksia. Maisalta onnistu valssi harjotukset ihan ok, mutta ne takaaleikkaukset, siis molempien kanssa oli ongelmia. Tellun nyt ymmärtää, ku se inhoo takaaleikkauksia, mutta Maiskin kanssa, mä en vaan saanu sitä oikein ohjattua, niin että se ois laskeutunu oikein seuraavaa hyppyä kohti... Tellulla oli superisti vauhtia, joskus on joskus ei.
Aan alastulon vauhdin lisäämiseksi saatiin hyviä neuvoja, ja eikun heti seuraavana iltana kokeilemaan.Eilen illalla oli auspait vaan mukana. Maiskin kanssa alottelin eka tokokentältä. Tein paljon noutoharjotuksia. Hyppynouto onnistu tosi hyvin jo tosella yrittämällä ilman apuja. Metallikapula pitää tehdä nyt mukavammaksi, Maisa kun sylki sitä kesken noutoa pois. Tein myös merkille lähetyksiä ja siitä suoraan kapulalle. Maisa älykkönä tarjos 'ota' -käskystä kartiota ja toi sen mulle <3
AVO hyppyä pitää työstä myös TOSI paljon, no sitä ei ollakkaan vielä otettu kun pari kertaa.

Agirata sisälsi ylläripylläri saman pätkän jossa edellisenä iltana epäonnistuttiin. Mini esteillä rata meni loistavasti. Koira laskeutu oikein eikä ongelmia enää ollut. Pari toistoa tein myös aalla, ja nopeet oli alastulot. Nyt harjotellaan niitä siis niin, että heti kun koira on 2on2off asennossa, vapautan, enkä jätä sitä sinne oleskelemaan.

Huom! Maisan liehuvat perskarvat muutti roskiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti