Ripan treenijuttuja

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Treenauksen täyteinen viikko

Tällä viikolla ollaan oltu kaikissa harrastuksissa: tokoilemassa, aksaamassa ja hakuilemassakin. Ripa pääsi myös paimentamaan.
Tiistaina Maisan tokoilut ei ihan onnistunut. Koira oli jotenkin epävarma ja nouto sekä luoksetulo läpijuoksulla oli molemmat tosi hitaita. Tein molemmissa lopuksi jahtausleikkiä. Seuraamisen sivuaskelia ja peruuttamistakin harjoteltiin. Ajattelinkin imuttamalla saada Maisan tekemään tarkemmin, mutta imutus vaan sotki. Paremmin meni ilman imutuksia.
Torstaina tokoilut onnistu jo huomattavasti paremmin ja koirakin oli paremmassa vireessä. Luoksetuloja tehtiin läpijuoksulla hetsaten. Vauhtia olikin ihan riittävästi. Nouto onnistu nyt todella hyvin. Kapulasta on tullu Maisalle tosi mieluinen. Seuraamispätkät häiriössä meni tosi hyvin.

Ripa pääsi tiistaina taas Somerolle paimentamaan. Nyt oli vuorossa tekniikkatreeniä ja häkitystä. Ei ollut kuulema ollut ihan mikään helppo juttu. Monta kertaa oli saanu yrittää uudestaan, kun aina oli joku lammas karannu jostain!

Nyt päästiin Maiskin kanssa perjantai-iltana aksaamaan. Lukio on ohi ja perjantait on vapaita, toistaseksi. Treenasin myös Ripan, koska äitillä on edelleen polvi kipeenä. Molemmat aussiet meni tarkasti ja hyvin. Voin jälleen todeta Ripan kehittyneen huimasti. Keskittyminen oli nyt ihan täys 10!
Maisan kanssa tein mm. kontaktitreeniä. Alastulot on hitaat :(

Eilen illalla tehtiin aussieille pienet tokotreenit ja tänään käytiin piiiitkästä aikaa hakuilemassa. Tepa jäi kotiin, koska aamulla oksensi pari kertaa, ei se hienohelma kuitenkaan olisi halunnut turkkiaan kastella märässä metässä. Hakutreenit oli molempien paimenien osalta onnistuneet.

Tajusin, kuinka vähän mulla onkaan pentukuvia koirista. Niitä ei vaan osaa ikinä ottaa tarpeeksi.
Tässä on kuitenkin kaikista yhet, laatu on naurettavan surkea!


Pikkutellu poseeraa kotiutumispäivänä :)

Niin söpöltä se näyttää, mun kieroliero akka.

Isojätkäkin oli joskus pieni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti