Ripan treenijuttuja

tiistai 25. lokakuuta 2011

Syysloman alkua

Syysloma alkoi ja nyt se on jo melkeinpä puolessa välissä. Huomenna mulla alkaa työssäoppiminen Tendingillä, tehtävänä hoitaa pentusia :)
Muita suunnitelmia ei syyslomalla sitten olekkaan. Sunnuntaina kävästiin Kirkkonummella kisoissa 'juoksemassa' pari agilityrataa. Ekalla radalla jännitin niin, että meno oli kaikin puolin tahmeeta ja epävarmaa, kauheeta siis. 0-ratahan se oli, mutta yliakaa 7s.. :(
Toiseen rataan mennessä olin jo jokseenkin päässyt eroon jännityksestä ja ajattelin vetää täysillä seuraavan radan - meni miten meni. Luotin Maisaan täysillä ja annoin sen mennä, keskityin enemmän siihen, että molemmille jää hyvä fiilis radan jälkeen, kun loppuun asti vievään ohjaukseen. Kuten arvata saattaa hyllyhän sieltä tuli.
Ehkä sit ens kerralla paremmin.


Eilen olin Maisan kanssa mukana Ripan tokotreeneissä, käytiin siinä sivussa vähän mekin tokoilemassa. Maisa oli huippu. Seuraaaminen onnistu tosi hyvin. Kaukoihin otettiin mukaan nyt vähän myös seisomista, ja Maisa oli han täpinöissään, yritti tarjota kaikkia samaan aikaan :3 Noutoa otettiin pari toistoa. Palautusvauhti voisi olla lujempi ja ote kapulasta vahvempi, muuten ok.
Ripa on edistynyt ihan hurjasti tokossa. Seuraaminen on tiivistä ja kontakti on hyvä. Jäävät menee hyvin, välillä vähän ennakoiden. Luoksetulo on nyt varma. Häiriötäkään Ripa ei ota enää kauheasti.

Kierosilmä O.o
Viime viikolla raahattiin koulun agilityesteet ekaa kertaa ulos. Maisa toimi hienosti, myös opettajan matkassa, joka oli täysin kokematon. Paimen teki kuuliaisesti hommia, vaikka sitten suorituksen jälkeen tulikin multa pyytämään palkkaa :)

Puoltoista viikkoa takaperin sunnuntaina Ripa kävi tokoilemassa nakkilelu luokassa Espoossa jälleen. Se ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, eikä äiti erityisemmin kommentoinut suoritusta (ite en ollu kattomassa) kotiin tultuaan, niin huonosti oli mennyt. Ripa ei sitten lähtenyt enää hakuilemaan, kerta oli jo ollut tokoilemassa ja aamulla myös ontuillut tassuaan. Tytöillä hakuilut onnistu tavalliseen tapaan; Tellu jäljesti maalimiehet, vaikka ne kiersivätkin piiiiitkän lenkin piilolle ja Maisa haki kauaskin eksyneet maalimiehet. Yhellä maalimiehellä pyysin Maisan sivulle, ennenkun vapautin palkalle. Hienosti tuli ekalla käskyllä :)
Hyvä tytöt :)

Tellun pissailuongelmat oli viime viikolla jatkuneet taas. Eilen sitten soitettiin lekuriin ja myöhemmin vietiin sinnen pissanäyte. Tulehdusta ei kuitenkaan ollut. Tänään haetttiin lääke: propalin virtsanpidätyskyvyttömyyden hoitoon. Tellu, kun oli jo sen verran vanha kun se steriloitiin, että voi johtua siitä. Siirappia nyt siis ruuan sekaan 3 krt päivässä. Onneksi ei kuitenkaan ollu mitään vakavempaa!


Tellu 6v 4kk1 kommentti:

  1. Ihania kuvia taas ja hyvä ytimekäs päivitys! Toivottavasti Maisa ja Beni näkee taas pian <3

    VastaaPoista