Ripan treenijuttuja

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Päivittelyä

Maisa ja Fasu-flatti
(c) Jassu

On tää kirjottelu vähän jäänyt, ku lukio alko :(
Koiraharrastelukin on jäänyt vähälle. Käytiin me sentään pari viikkoa sitten lauantaina aksaamassa ja sunnuntaina hakuilemassa.
Aksa sujui Maisan osalta paremmin, kun hyvin. Tein aan lähellä hyppyä, eikä Maisa kertaakaan edes vilkassu aalle. Tehtiin myös puomi-putki valintatilannetta ja sekin sujui. Jaakotusta tehtiin myös, jolloin Maisan kaarteet valu ihan älyttömiksi. Palkkailin pari kertaa tiukasta käännöksestä, jonka jälkeen alkoi sekin sujua.Ripa teki älyttömällä kiireellä rataa, jossa ei ollut päätä eikä häntää, siis Ripan ihan itse valitsema ;)
Ainakin oli pojalla hauskaa, ja ohjaajalla kiire.

Tellu kulki myös aika rivakkaan tahtiin. Ohjaajalle ei kuitenkaan tullut kiire (se nyt olis ollu jo huolestuttavaa), mutta meni kuitenkin lujaa.

Sunnuntaina tehtiin Maisalle kokeenomanen treeni neljällä maalimiehellä. Toiselle maalimiehelle mennessään, Maisa haistoi sen neljännen, joka oli siis samalla puolella, ja lähti poikkeemaan aika paljon vinoon. Sain kuitenkin huudettua takasin, ja Maisa löysi oikean. Loput pistot meni loistohyvin.

Viime viikolla ei juur keretty reenailla. Yritystä oli kuitenkin lauantaina ilmassa. Päästiinhän me Ojankoon asti, sitten se kamala tuuli ja sade tuli. Siivekkeet lenteli, eikä siinä sitten paljoo agiliidelty.

Tellulla oli pissaamisen kanssa viimeviikonloppuna vähän ongelmia. Kun, tulin Hyvinkäältä kotiin, Tepa nukkui sikeesti pedillään. Hetken päästä ihmettelin märkää läikkää pedissä. Tellun keltanen takapuoli paljasti, että pissaahan se. Se siis oli pissanut alleen unissaan !? Sama meno jatkui samana iltana, kun Tellu oli mun sylissä nukkumassa ja laski jälleen alleen. Ulkona pissasi kuitenkin normaalisti. Mistä lie sitten johtui. Ton jälkeen ei vahinkoja ole kuitenkaan sattunu. Toivottavasti ei nyt ole mitään vakavaa. Tuntuu Tepan kohdalla muutenkin olevan välillä niin, että kun yks ongelma lähtee, toinen tekee jo tuloa. Korvat ja iho on kuitenkin nyt hyvässä kunnossa :)Ripa kävi paimentamassakin eilen. Lampaat pysyi hyvin kasassa, eikä paimen olisi suostunut tulemaan aitauksesta pois :)


Tänään käytiin kokeilemassa jälkeä pellolla. Tein n. 70 askelta. Tällä kertaa annoin Maisan mennä vapaammin, enkä korjannut jokaisesta namin ohituksesta. Maisa etenei tosi kivasti, eikä kertaakaan nostanut päätään maasta kysyäkseen lisäohjeita.
Lauantaina on suuntana Kirkkonummi ja tokokoe.
Ilmottiin Maisa myös Kirkkonummelle agikisoihin 23.10. Jospa sieltä vaikka menolippu kolmosiin :)

Ja taas sama kaksikko
(c) Jassu

1 kommentti:

 1. Hei!

  Oli hauska tavata aamulla. Toivottavasti teidän koe menee hyvin!

  Blogissasi on kivoja kuvia :-)

  Terkuin,
  Hellin, vesitorninmäeltä :-)

  VastaaPoista