Ripan treenijuttuja

maanantai 28. tammikuuta 2013

TK2 Mi Sombra's Captain Cook

Ripa oli lauantaina Porvoossa tokokokeilemassa. Tuloksena AVO1, 178p. Näin ollen Ripa sai myös TK2 koularin ja potkut AVO-luokasta kohti uusia haasteita! :)

Maisa ja Ripa on ilmotettu BAT:in kisoihin ens viikonlopuksi. Jospa ensimmäistä kertaa asettaisin tavoitteeksi tehdä puhdas rata. Joka startilla, mikä me kolmosissa ollaan juostu, on tavotteena ollut ainoastaan hauskanpito ja olen keskittynyt eniten Maisan vireen ja vauhdin ylläpitämiseen. Radat ovat olleet useimmiten mun osalta pelkkää hosumista ja koiran kannustamista. Nyt jos keskittyisin hosumisen sijaan tarkkaan ohjaukseen :)
Parin viikon päästä on HSKH:n kisat joissa mun olisi tarkotus juosta Elsan kanssa pari starttia. Ripakin ottaa myös näihin karkeloihin osaa.

Maisan elämä asuntolassa on käynyt vähän tylsäksi. Tylsyys näkyy ärsyttävänä sikailuna ja huomion hakemisena. Melkeinpä joka kerta kun tulen huoneeseen on tavarat hujan hajan, viime viikolla myös sipsit ja leivät oli kadonneet paimenen suuhun. 





2 kommenttia:

  1. Hiirmuisesti onnea Ripalle ja siun äidille :) Me oltiin Indyn kans hakemassa ALO2 samaisessa kokeessa, ei mennyt ihan putkeen :)

    VastaaPoista
  2. Okei :) Ens kerralla sitten :)

    VastaaPoista