Ripan treenijuttuja

lauantai 5. toukokuuta 2012

Ripan tokokoe ja Maiskin kuulumiset

Nyt on Ripalla toiset tokokokeet ohi. Vähän harmittaa, kun en ite päässyt niitä katsomaan, mutta onneksi on videokamera keksitty :) Tuomarina oli Pirkko Bellaoui, jolla oli hieman tiukka linja.
Pisteet:
Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 0 (3 käskyä)
Seuraamiset 8
Jäävät 9
Luoksetulo 9
Hyppy 10
Kok. vaikutus 8
ALO2, 149 p.
Video:

Maisalla on ollut tosi hauskaa täällä. No okei, eilen se joutui olemaan paljon sisällä, kun kerittiin lampaita, mutta ennen sitä se sai toimia apurina: Tehtäviin kuului lammaslauman haku aitauksesta pyöröaitaukseen ja lajittelu. Kaikki tapahtui remmissä. Maisa toimi kuitenkin hyvin, eikä se hyökynyt lampaille. Kaaos alkoi vasta kun yksi lammas laitettiin remmiin ja muu lauma ajettiin ottoaitaukseen. Koira meni ihan sekasin remmissä hulluna hyppivästä lambista ja alkoi kiljua suoraa huutoa ja sinkoilemaan hihnassa. Rauhotin koiran, ennenkun poistuttiin aitauksesta (oli hieman pitkä prosessi saada se siinä mielentilassa rauhottumaan).
Illalla koirat oli täynnä virtaa. Oli hyvä sauma mennä tokoilemaan. Pitkästä aikaa jäi parempi kun hyvä mieli treeneistä. Tein kaikki AVO liikkeet noutoa ja hyppyä lukuunottamatta vähän sinne päin. Maahanmeno on super, niin hyvä, että seisominenkin on aika usein Maisan mielestä maahanmeno. Paikkis meni ihan ok. Mulla oli hyvä piilo, josta näin koiran ja pääsin huomauttamaan pään ylösnostosta. Maisa oli vähän hämillään, kun ei nähnyt mun valvovia silmiä :)



Tänään koirat on saanu pyöriä enemmän meijän matkassa. Nyt ne onkin ihan väsyneitä. Tuntui muuten lottovoitolta, kun sain tänään Maisan kutsumalla pois kissan jäljeltä. Iltalenkillä Maisalla oli vielä näköhavainto ja sain sen kutsumalla pois! Ehkä kuulostaa tyhmältä, mutta Maisan kohdalla tuota voisi pitää ihmeenä. Kuka sen päähän on takonut järkeä?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti