Ripan treenijuttuja

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kutittaa, kutittaa ja vieläkin kutittaa


Tämä on ollut tuttu näky tässä muutaman viikon aikana. Ajattelin raapimisen aluksi johtuvan karvanlähdöstä. Kun tuohon rapsutteluun ei kuitenkaan loppua tullut, tutkin sen turkin ja ihon, jos siellä jotain ötököitä näkyisi, no, ei näkynyt. Raapiminen vaan jatkui ja yltyi, ja minä tutkin sen ihoa moneen kertaan, mutten vaan minään päivänä löytänyt mitään. No, perjantai-iltana, kun tultiin kotiin, tutkin sen vielä kerran oikeen tarkasti fikkari kourassa. Äiti sanoi, myös että Rimppanenkin on rapsutellut itteänsä. No joo, olihan niitä täitä sitten tullut kyläilemään aussieiden turkkeihin. Ripassa ötököitä oli jo hiukka enenmpi kuin Maisalla, Tellulta ei löytynyt yhtäkään. Ei siinä muuta auttanut, kun apteekkiin juosta Frontlinea hakemaan ja laittaa myrkkyä niskaan.

Tyhmät täit, niitten takia joudun nyt olemaan Maiskista erossa tän viikon. Parin viikon päästä on epävirallinen tokokoe. Missä välissä me keretään treenaamaankaan...
Onneksi asuntolassa ei kuitenkaan täydy ihan koiratonta elämää viettää. Fasu-flätin kanssa on ihan mahtavaa tokoilla. Siltä ei into treenimiseen lopu. Ja vielä kaiken lisäksi, se osaa kaiken vaikkei sitä treenaiskaan. Ehkä me vielä joskus korkataan ALO. :)

Maiskin tän viikon tokoiluista tuli otettua kuvia:Tokokuvat kuvannut Laura Mustonen

Tänä aamuna oli kamera mukana peltolenkillä:


ÄITI! Etsä huomaa, kun toi tukistaa!!!

Ripa pludas ojaan. Ja näin hän selviytyy ylös sieltä!

Jos ei älyllä, niin ilmeellä!

Tellulla on asiaa!
Lisää kuvia TÄÄLLÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti