Ripan treenijuttuja

tiistai 20. joulukuuta 2011

Jollei jouluna ole lunta, voiko joulupukki tullakaan?

 Vettä sataa, sataa ja sataa. Positiivista kuitenki on, että mulla alko nyt joululoma :)
Sain napattua ausseista pari kuvaa, ku oli vielä lunta..

Oon nyt ollu kaks edellistä viikonloppua reissussa ja Maisa on jäänyt äitin huolehdittavaksi.
Aksaamaan ei olla päästy ilmojen takia. Ojankoon noussut Vuokkoset-areena on nyt melkeinpä valmis. Treenit talvikaudella olisi ollut joka toinen torstai. Me ei nyt kuitenkaan otettu Maisalle eikä Tepalle vuoroa, koska kohta mulla kuitenki alkaa taas lukio ja päästään Maiskin kanssa Vantaalle vasta perjantaina :(
Tokoa sitten tullaan treenaamaan varmasti agilitynkin edestä. Meillä oli tähtäimenä korkata AVO 5.2. mutta se näyttää vahvasti jäävän vaan kaukaiseksi haaveeksi. Nyt pieni katsaus meijän AVO-liikkeisiin.
Hyppy on alkanut sujua kivasti. Ensin oli paha ongelma istumisen kanssa. Maisa valui aina lähelle hyppyä, ja istui melkeinpä kiinni esteeseen. Nyt ollaan aktiivisesti treenattu ilman hyppyä kosketusalustan kanssa istumista. Parin toiston jälkeen se onnistui jo kivasti myös hypyn kanssa. Viisas Maiski!
Kaukoja ollaan väännetty ja väännetty. Vieläkin palkkaan jokaisesta m-i vaihdosta. Etäisyyttä voin nyt kuitenki ottaa jo kivasti.
Liikkeestä maahanmeno on vieläkin hidas. Mun pitäis ottaa nyt itteäni niskasta ja korjata se! Seisominen on ok.
Nouto on hyvä. Nykyään Maisa palauttaa laukalla :)
Paikkamakuu.. krhm.. noh, myönnän, en oo jaksanu panostaa siihen. Pää nousee aikas usein. Oon vaan laiska treenimään sitä!
Luoksetuloa oon nyt vaan tehny läpijuoksuna ja stoppeja treenannu erikseen. Pysähtyy napakasti ja tulee läpijuoksut täysillä !
Seuraamiseen tarvitaan lisää kestotreenejä.


Ripalta sujuu loistavasti ALO liikkeet. Ripa ja äiti pääsi HSKH:n tokon tehoryhmään! 
Ripa oli myös Riitta Korrin koulutuksessa, jossa sai hyviä vinkkejä mm. noutoon. Pahimpana ongelman ehkä nyt on piippaaminen. Ripanen on vähän kuumakalle :)


Joulukuvia tulee varmasti vasta myöhemmin. Tuo ilma ei nyt kauheesti houkuttele kuvaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti