Ripan treenijuttuja

perjantai 2. elokuuta 2013

TK1 TK2 Mi Sombra's Captain Cook STDs

Ei oikeastaan paremmin paimennusuraa voisikaan korkata, kun suorittaen 2/2 radasta hyväksytysti ja kahmaista legin ja hienot kirjaimet nimen perään :) 
Lauantain radalta pisteitä 86/100 (2. sija!) ja sunnuntaina 83/100 (3. sija!). Hieno Ripa ja ehkä sillä ohjaajallakin oli jotain tekemistä tuon tuloksen kanssa ;)


Tänään käytiin ottamassa vähän viimeistelytreeniä ennen sunnuntain kisaa Ripan kanssa. Hienostihan tuo liiteli. Kepit on vaan vähän hakusessa, mutta sunnuntaina aion luottaa Ripaan, kyllä se osaa jos ohjaa ;)
Jokun kanssa hyppytreeni pitenevällä estevälillä ja valsseja. Pieni marsu pinkoo, minkä gasellin jaloilla pääsee ja leikkii niin pätevää :) Kentän laidalla räkyttää ja kun olen menossa hakemaan sitä, se kipeää reppuselkään kuin varmistaakseen mukaan pääsyn. Heti, kun remmi on irti se loikkii, hyppii ja pyörii :)

Pikkuspanieli sairastaa - taas! :( Onhan tuo virkeä ja muuten normaali, mutta tällä kertaa ongelmana onkin pissaaminen. Ulkona se moneen otteeseen yrittää kyykätä, mutta mitään ei tule. Pissaa tulee kuitenkin aina välillä (normaalin verran), verta on tullut myös. Sisällekin tuo on nyt pissaillut.....

Jotain hulluakin on tullut tehtyä. Ilmosin Maisan tokokokeeseen. Ainahan voi mennä kokeilemaan vaikkei olisi yhtään treenannutkaan. Ja eikö niin, että lahjattomat treenaa :) Maisa on luonnonlahjakkuus möllöttämisessä, joten mennään möllöttelemään kokeeseen ja pitämään kivaa. Nyt ei jännitetä!
Ripa tulossa myös samaan kokeeseen :)

Huomenna Joku pääsee häiriötreeneihin häiriköimään tai sitten häirittäväksi :) Illemmalla olisi tarkoitus mennä Järvenpäähän moikkaamaan Essiä ja päästää koirat uimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti