Ripan treenijuttuja

perjantai 14. kesäkuuta 2013

13-viikkoinen hirviö

Todellakin hirviö, tai ainakin riiviö. Aamut on kamalimpia, hetkeksikään ei voi laskea silmiään pennusta. Jos se ei syö kenkiä, sohvaa, sohvatyynyjä(.. lista voisi jatkua ties kuinka kauan) niin sitten se riekkuu, härnää Maisaa tai Ripaa, hyppii sohvalle tai varastaa ruokaa. Pennunomistajan elämä on samaan aikaan ihanaa ja kauheaa. Onneksi on olemassa häkki, johon Joksu osaa rauhottua hyvin. Hermoromahduksen partaalla turvaudunkin yleensä avuttomana siihen.
Joku on ihan älyttömän ahne, sopii hyvin meille Tellun ja Maisan jatkeeksi. Ääntäkin löytyy, vähän liikaakin.

Viime viikolla Tellu kävi nappaamassa Jokua silmäkulmasta. Torstaina lähdettiin Maiskin ja Joksun kanssa kaverin mökille Porvooseen ja perjantai aamuna oli Jokun silmästä ehkä 2/3 osaa turvonneen luomen peitossa. Lekurikeikkahan siitä tuli. Nyt silmä on jo paljon parempi, kun päivittäin ollaan rasvattu antibioottivoiteella.

Maanantaina oli Ojanko Cupin toinen osakilpailu. Ensimmäisessä sijoituin Elsan kanssa toiseksi, joten olihan näihinkin karkeloihin mentävä katsomaan josko irtoaisi cup -pisteitä. Elsa kulkikin kivasti suht haastavalla radalla. Toiselta HYL ja toiselta 5, jolla sijotuttiinkin 3.
Tellu oli vuoden tauon jälkeen (jos pientä sähläämistä viime viikolla ei lasketa) naurattamassa ihmisiä radalla. Selvästi spanielin näön huonontuminen haittasi menemistä. Ponnistupaikkaa piti hakea ja ohjausta oli paikkapaikoin vaikeaa seurata. Hienosti se kuitenkin jaksoi sählätä kaksi rataa läpi keräten virheillänsä hyllyjä :) Yleisöllä oli hauskaa, niin meilläkin!

Tiistaina käytiin Somerolla ihmettelemässä lambeja. Ensimmäinen sessio meni aikalailla papanoita napostellessa, mutta toisella kierroksella Joku ihan selvästi huomasi jo lampaatkin. Tästä video:



Eilen Ripa kävi luonnetestissä.
Osa-alueet:
Toimintakyky: +1 Kohtuullinen
Terävyys: +3 Kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +3 Kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu: -1 Pieni
Hermorakenne: +1 Hieman rauhaton
Temperamentti: -1c Impulsiivinen
Kovuus: -2 Pehmeä
Luoksepäästävyys: +2a Luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen
Laukauspelottomuus: ++ Laukauskokematon

Yht: 45p -> hylätty


Ripa on outo koira, siitä ei koskaan tiedä miten se reagoi ärsykkeisiin, koska toisena päivänä se reagoi toisella tapaa ja toisena toisella. 


2 kommenttia:

  1. Tuosta pentu jutusta aika samat fiilikset, sen hampaat on JATKUVASTI jossakin kiinni tai sit pitää kiusata Sonya!!

    Mielenkiintoista aina katsoa noita luonnetestejä.

    VastaaPoista
  2. Pitää taas joku päivä treffata, niin pääsevät kakarat kiusaamaan toisiaan :)

    VastaaPoista