Ripan treenijuttuja

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Viikon loma alkakoon

Nyt se on ohi, työharjottelu ja koiraton elämä! Eilen iltalypsyllä sain laskea lehmiä harjottelun loppumiseen. Nyt ei tarvitse enää herätä 4.30 aamulypsylle tai kärsiä kauheesta treenimotivaatiosta, nyt kun sitä pääsee taas kuluttamaan. Mukaan tuliaisiksi Kouvolasta koirat sai Iisakki-sonnin luita ja muovikassillisen nännikumeja. 

Maiskin turkki oli kasvanut tosi tosi paljon, melkein jo normaaliin mittaansa. Ripan turkki oli sen sijaan karissut kun joulukuusi ja se on nyt ihan kalju. Maiski oli myös kokenut pienenmoisen laihdutuskuurin :) Teletappi oli käynyt trimmikoneen alla.

Pitkästä aikaa mietin tokoiluja pidemmällä tähtäimellä, jopa seuraavaan kokeeseen asti. Yleensä suunnittelen treenin juuri ennen kentälle lähtöä, jos suunnittelen ollenkaan. Ilmotin Maisan 4.11. olevaan kokeeseen, saa nyt nähdä mahdutaanko mukaan. Ripalla oli tänään tokokoe ja ajattelin tehdä Maiskin kanssa koepaikalla kisamaisen treenin nyt kun oli kisahäiriö ja -tunnelma mukana. No joo, se meni aika huonosti. Noutoon ja luoksetuloon ei voi muuta kun olla tyytyväinen. Vihdoin kova treeni ja monet toistot on tuottanu tulosta! Maisa tuli koko luoksetulomatkan laukalla, myös loppuosan ja palautti noutokapulankin laukalla! 
Seisominen oli ok. Maahanmeno hidas, mutta meni kuitenkin. Kaukoissa Maisa jäi lonkalleen pää maahan makaamaan, oli muuten tosi vaikee olla korjaamatta mutta hillitsin itseni. No, eihän niistä kaukoista sitten mitään tullut. Istumaan ei tosta asennosta voi nousta. Seuraaminen oli kamalaa. Ei kontaktia ja käännökset valui. 
Tiedetäänpä mitä treenata ennen seuraavaa koetta.

Ripan kokeet meni tosi hyvin vaikka se piippailikin. Tuomarina oli Hannele Pörsti.



Seuraavaksi Rimpula suuntaa siis avoimeen :)

Ens viikon sunnuntaina on Maiskin ekat talvikauden agitreenit Vuokkosilla. Talvikaudella treenataan muutaman kerran kuussa epäsäännöllisesti. Meillä vaihtui myös kouluttaja, ensimmäistä kertaa. Ihan kiva toisaalta päästä uudelle kouluttajalle, jos tulisi uusia oppejakin :) Treenien jälkeen suunta kohti Hyvinkäätä, muutto takasin asuntolaan ja maanantaina sitä istutaan taas koulun penkillä. Sitä ennen kuitenkin viikko lomaillaan ja tokoillaan ja ihmetellään syksyä!

Maisa pääsee taas riehumaan huonekaverinsa kanssa!
Kuva on viime syksyltä.

1 kommentti:

  1. Ootkin lomas ansainnut! Ihanaa, kohta ootte taas täällä ja mun elämä jatkuu :D Onnea vielä H&R!
    Ps. Gou odottelee nännikumejaan ;)

    VastaaPoista