Ripan treenijuttuja

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Tellu 6 v !!!

Tellu täytti maanantaina jo 6 vuotta! Nyt siitä on vasta tulossa kovaa vauhtia koira. Se on alkanu leikkiä kepillä ja on muutekin koiramaisempi, jos koirasta voi sanoo niin :)
Joka tapauksessa 6 vuotta on menny tosi nopeesti, vastahan Tepanen oli pieni pentulainen, ja me ihmeteltiin kovasti, että perheeseen on tosiaankin muuttanut nelijalkainen... Tellu ei sen koommin synttäreitä viettänyt, tietäähän se oman arvonsa varsin hyvin, joskus liiankin hyvin, ilman ylimääräisiä rapstuksiakin.

Maanantaina lähdettiin Maisan kanssa superkivalle ja vauhdikkaalle (ainakin Maisan osalta) lomalle kaveriperheen mökille Hartolaan. Seurana Maisalla oli  pieni podengo-uros, schape-uros ja cockeri-narttu. Maisa nautti täysillä lomailusta, eikä vauhti pysähtynyt vasta kun illalla teltassa. Yöllä Maisa nukkui koko päivän edestä - hädin tuskin huomasi jos poistuin teltasta.
Mökkeilyn kohokohta oli Maisan mielestä ehdottomasti veneily, jonka laidan yli piti kurkottua juomaan ihan vain juomisen ilosta, kalastamisinto ei viime kesältä ollut hiipunut tippaakaan; kohon perään oli ihan huippua hyppiä laiturilta. Maisalle tehtiin loppujen lopuksi oma 'turvaonki' ilman koukkua. Illat kruunasi aina paistettu nakki/makkara, kuinkakohan monta sekuntia siihenkin meni, kun pahvilautanen oli tyhjä (?)
Maisa innostui myös oikeen kunnolla uimaan, saattoi uida pitkiäkin matkoja mm. poimimaan lumpeenkukkia. Lähtihän se veneen peräänkin uimaan melkosen matkan, kunnes oli pakko palata takasin rantaan.Fisut, täältä tullaan !!!

Silmät puolitangossa :D
                                                              

                                                   Lisää kuvia TÄÄLLÄ

Kaikin puolin oikein onnistunut reissu. Ilmatkin olivat mahtavia. Maisan aivoille loma teki tosi hyvää.. sai hölmöillä oikeen olan takaa.
Kotona oli iloinen vastaanottokomitea. Yllätykseksi Tepa työnsi Ripan sivuun, ja halusi olla ensimmäisenä tervehtimässä Maisaa.. Tellu osaa aina yllättää.

Tämän illan Maisa ehkä kuluttaa nukkumalla. Nyt sen ei tarvitse sinnitellä väkisin hereillä. Huomenna se saa jatkaa lepoa, kun Ripa pääsee jälleen paimentamaan Somerolle. Maanantaina ollaan menossa Inkooseen paimentamaan, sinne Maisakin pääsee. Saa nähdä, mitä tapahtuu vuoden tauon jälkeen...

Maisa tuli ilmottua HSKH:n tokon piirinmestaruusjoukkueeseen. Kokeet on 20.8. eli nyt vaan treenaamaan, jospa vaikka päästäisiin joukkueeseen :)
Elokuussa Maisa pääsee myös missikisoihin Kuopioon. Se onkin kasvattanut hienon turkin (ihan älytön pohjavilla). Ripa pääsee myös näytelmiin.

1 kommentti: