Ripan treenijuttuja

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Mätsärimeininkiä ja tokotouhuilua

Lauantaina tuli pitkästä aikaa lähdettyä mätsäreihin Vinttikoirakeskukseen kaikkien koirien voimin. Kaikki koirat olivat vielä eri luokissa, ja tuli hiukka kiire juosta kehien välillä.
Tellu ei ole ollut kun kerran mätsäreissä ja pentuna kävi kerran pentunäyttelyssä. Uskalsin kuitenkin viedä sen kehään vaikka ei sen kanssa ole treenattukkaan..lahjattomat treenaa ;) Hyvinhän se meni, kunnes tuomari tuli koskemaan. Hampaiden näyttäminen oli Tepan mielestä yhtä tuskaa ja se yritti kaikin voimin pyristellä pois. Ei sentään vastannut tuomarin kosketukseen hampailla. Tellu sai sinisen nauhan. Sinisten kehään piti mennä puoli juoksua, juuri Maisan arvostelun jälkeen. Sinisten kehässä Tellu päätti olla jo hiukan ilkeempi suoraan kohti ja ylhäältäpäin lähestyvälle tuomarille. Tepa murahti vihaisesti ja sai tuomarin kääntymään säikähtäneenä pois. Helppo varmaan arvata, että uloshan me jouduttiin..

Ripa oli pentuluokassa. Kehässä se käyttäyti hienosti ja näytti hampaat hyvin. Palleihin se ei vaan antanut koskea, heittäytyi maahan makaamaan ja yritti väistellä, jonka takia sininen nauha. Harjotusta siis paljon lisää. Sinisten kehää en paljoo kerennyt nähdä, koska Tellun sinisten kehä oli samoihin aikoihin. Ripa ei kuitenkaan sijoittunut.

Maisa meni hienosti, vaikken ole sen kanssa seisomista harjotellukkaan. Tuomari kehui jälleen paljon Maisan liikkeitä. Saatiin punanen nauha. Vaikkei tuomari tunnistanut edes rotua, sijotuttiin me silti 3. punasten kehässä :)


Illalla käytiin vielä tokoilemassa, kun ilma oli vähän viilentynyt. Tein Main kanssa vaihteeksi ruutua ja noutoa. Ruutua tehtiin aluksi namialustalla, jonka jälkeen näytöllä. Paremmin suunniteltuna ois varmaan onnistunu paremmin. Vikat toistot oli kuitenkin hyvät. Noudon kanssa oli sama juttu. Seuraavalla kerralla enenmmän suunnittelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti