Ripan treenijuttuja

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Agirodun Open radan kiemuroita

Keskiviikkoiltana oli Ripan vikat kesäkauden agitreenit. Mä olin Tellun ja Maisan kans toisella radalla aksaamassa, joten en kerennyt nähdä Ripan treeneistä, kun loppuosan. Ripa teki pientä rataa, johon piti tehdä mm. pari valssia. Ripa oli jo kuumuudesta uupunut, ja teki sen hiukka huonolla vireellä. Seurasi kuitenkin hyvin ohjausta :)
Tellun ja Maisan kanssa tein ratatreeniä. Me ei olla nyt ohjatuissa treeneissä mitään rataa tehty, joten oli aikakin jo ottaa ratatreeniä. Radassa oli muutama hankala kohta ja paljon takaakiertoja. Kuumuus vaikutti Maisaan huimasti ja vauhti ei ollut mikään paras. Pari kieltäytymistä tuli taakakierroilta, muuten ok.
Tellu teki kaks kertaa puhtaan radan. Siihen ei kuumuus vaikuta, kunhan saa herkkuja :D

Eilen olin Main kanssa Järvenpäässä Oxun ja Essin kanssa. Sieltä löytyi kiva järvi, jossa koiratkin sai käydä kastautumassa :)

jonkinmoista seisotusta


Tellun ja Maisankin ryhmällä oli vikat agitreenit eilen.
Nyt tehtiin sitten ratatreeniä. Ratana oli Agirodun Open rata.
Maisa teki medi ja mini esteillä. Vauhti oli tällä kertaa hyvä. Kontaktit se hiipi (ei oo sitäkään tehny vähään aikaan puomilla), joten apuohjaaja palkkasi sen alastuloilla. Nyt pitää ottaa kontaktit tehotreeniin.
Loppu oli suora ja vikan hypyn takana apuohjaaja oli taas palkkaamassa. Maisa paineli täysillä suoran, ja mun oli vaikee pysytellä perässä :)
Tellu meni myös hyvällä vauhdilla. Ainoa, joka tuotti taas jälleen kerran ongelmia, oli takaaleikkaus. Tellu ei vaan osaa kääntyä oikein; jatkaa joko suoraan eteenpäin tai kieltäytyy tai sitten kääntyy väärin. Mutta eipä sen kanssa usein noita takaaleikkauksia joudu tekemäänkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti