Ripan treenijuttuja

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Maanantaisissa hakutreeneissä Maisalle vahvistettiin ilmasua. Kaikki kolme maalimiestä löytyi hyvin ja Maisa oli ihan ihmeissään, kun sai palkan jo viidestä hyvästä haukusta. Yhdeltä maalimieheltä irtosi palkka jo ennenkun yhtäkään haukahdusta kuului. Lopuksi viimenen maalimies alkoi leikittämään Maisaa ja koirahan lähti hyvin leikkimään.
Ripa oli treeneissä vähän epävarma. Aikasemmin se on etsinyt varmasti niin kauan kunnes löytää, mutta nyt ei. Yritettiin tehdä kaikista pistoista onnistuneet, ja kyllähän Ripanen löysi loppujen lopuksi kaikki.
Tellulle maalimihet oli piilotettu taas niin hyivn, ettei jälkikoira voinut mennä jälkeä pitkin vaikka sinnikkäästi yritti jälkeä etsiä.
Tällä kertaa sattui myös kamera mukaan metsään ja muutama kuva tuli räpsästyä:
Nenä auki :)Tiistai-iltana eksyttiin Ojankoon agiliitelemään. Käytiin me Main kans tokoakin tekemässä. Agikentällä tehtiin vaan ihan simppeleitä juttuja; kontakteja, jotka meni loistavatsi (missä vaiheessa M on alkanu ottaa hyvät kontaktit?! ) ja keppejä kujakepeillä ja lopuks vielä vinokepeillä vauhdin kasvattamiseksi. Palkkana oli nakkisukka hihnanpäässä, jota M sai 'saalistaa'. Vire pysy hyvänä :)
Ripanen teki myös kujakeppejä hienolla menestyksellä sekä pientä radanpätkää. Vuoroaan odotellessa Ripa kuumui ja keräsi kierrokset ylös.
Tepa sai myös kontaktitreeniä ja ratatreeniä. Mä en meinannu pysyy sen vauhtihirmun perässä !!! Tellu oli kyllä ihan paras! Siltä ei hännän heilutus lopu ikinä, kun on ruuasta kyse.
Kovasti se saa monilta ihmisiltä kehuja ihan vaan omalla olemuksella. Se on vaan niin... erikoinen ja hassu :D

Keskiviikkona löydettiin taas itsemme keskeltä Ojangon agikenttää. Ripa pääs treenaamaan hyppytekniikkatreeniä, kontakteja 'vauvapuomilla', joka oli kylläkin normaalin levyinen. Lisäksi Rimppanen treenasi mm.kujakeppejä ja pientä radanpätkää. Kovasti se hihnassa taas kuumui, mutta kun pääsi radalle, oli kiinnostus ihan jossain muualla, kun esteissä tai ohjaajassa. Kohta alkaakin kesätauko. Taitaa tauko tehdä kaikille koirille hyvää :) Maisa ja Tepa oli myös katselemassa Ripan treenejä. Kouluttaja oli lopuksi sitä mieltä,että Tepan on päästävä ehdottomasti myös esteille. Säestihän se hienosti Ripan treenejä kimeällä ulvonnalla. Tellulla oli taas vauhtia, suorastaan lähti käsistä. Hyppytekniikkatreeniä tein Tellun kans useamman toiston, koska sen askeleet meni aluksi vähän sekasin. Loppua kohden kuitenkin meni jo paremmin. Kävinhän mä taas tokoakin tekemässä tyttöjen kanssa. Tellun kaa toko kuitenkin on ennemmin mieltä piristävää sähläystä; pomppuja sinne tänne.. hymyilemättä ei voi olla. Tellu katselee vaan käsiä ja pomppii niitten tahtiin. Pakkohan spanielin on jotain yrittää, kun mitään ei kuule. Hyppyäkin tehtiin. Tellu suoritti hypyn eestaas ennenkun mä olin kerenny edes aukasemaan suuta, enkä mä taaskaan voinut olla hymyilemättä :) Mahtava spanieli !!!

Torstain agitreenit oli peruttu pyhän takia. Juhannukseksi Jassu tuli Fasu-flättinsä kans meille muutamaks yöks.
Koirat tuli onneks hyvin toimeen. Perjantaina käytiin Ojangossa vähän treenimässä. Oli kuuma ilma, joten eipä me paljoo treenattu. Tepa se ois jaksanu tehä vaikka kuinka monta toistoa :) Maisan kanssa tein vaan pari kertaa kontaktit.

Kesätyttö, kohta jo 6 v :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti