Ripan treenijuttuja

maanantai 2. syyskuuta 2013

Kuokkavieraana pentutreffeillä

Viikonloppuna oltiin Somerolla Jokun kanssa katselemassa lambeja. Paikalla oli monen monta bortsulapsosta, vain yksi erottui sisarusten joukosta; ottolapsi Joku ;)
Muistin, kuinka vaikeaa paimennus on. Ja videolta katsottuna oma päätön liikkuminen sinne sun tänne vailla minkäännäköistä järkeä naurattaa melkoisesti. Jokulla on taipumusta pyrkiä hajottamaan laumaa. Se myös työskentelee aivan liian lähellä eikä hae vielä tasapainoa, kaikki aikanaan. Rohkea se on kuitenkin ja uskalsi mennä ahtaaseen tilaan irrottamaan lampaat aidasta muutaman voimasanan saattelemana. Ehkä siitä hyvä paimen vielä tulee, vaan musta ei :D
Joku kävi katselemassa uteliaana myös nautoja, niitäkin olisi Jokun mielestä voinut mennä vähän liikuttelemaan :)



Treffejä jatkettiin metsän keskelle vesistön äärelle, jossa oli pieni saunarakennus ja nuotio. Mustavalkoisia vilisteli siellä täällä ja niillä oli niin hauskaa. Joku oli vähän mamman poika. Aina välillä piti käydä kurkkaamassa, että huomasinhan mä varmasti, kuinka se vähän kävi juoksentelemassa uusien kavereiden kanssa.


Tänään oltiin Ojangossa epiksissä. Juoksin Ripan ja Elsan kanssa kaksi starttia kisaavissa. Elsalle ekalta radalta 2 kieltoa. Ensin keinun ohi. Laitioin liikaa Elsan varaan, keinu kun ei ole sen varmin este. Toinen kielto tuli ohjausvirheestä. Vedin liikaa putken suun ohi. Tokalta radalta kuitenkin hyvä 0-tulos ja sillä voitettiin :)
Ripan kanssa käytiin tuttuun tapaan tekemässä kaksi hyllyä. Ensimmäinen vähän isommilla lennoilla, lentokeinulla se lähti ja jatkui haahuiluna. Toka rata vähän hillitympi versio, joskin voidaan taas todeta, että se tosiaan tarvitsee yliohjausta kääntyäkseen edes jotenkuten. 

Tässä videot viimekertaisista epiksistä :)

 

 




Viime viikolla oli vähänlaisesti treenailua. Muutamia kertoja käytiin tokoilemassa ja kerran pyörähdettiin myös aksaamassa Jokun kanssa. Hienosti meni pakkovalssit, jaakotukset, valssit ja niistot parilla esteellä :)
Maisa on loistanut tokossa innollaan. Vähemmän treeniä, enemmän onnistumisia. Maisalla on selkä taas aika pahassa jumissa, joten osteopaattikäynti kutsuu lähiaikoina.
Viime viikolla Maisa onnistui saamaan myös pienen lasinsirun tassuunsa. Onneksi oli onnea matkassa, eikä tullut kuin pieni pintahaava. Samaa tassua Maisa on ontunut nyt muutamia päiviä. Syytä en tiedä. Se nuolee toista anturaa kuin mihin lasinsiru meni eikä siellä muita ruhjeita näy. Tämä lasinsiru haavakin on jo parantunut. Täytyy seurailla.

Ja viimeiseksi vielä haaste, joka saatiin Aruyn ja Sonyn blogista.
KESÄ 2013-HAASTE; Säännöt ovat seuraavat: Laita seitsemän kuvaa kesästäsi ja selitä kuvat vain yhdellä sanalla. Haaste pitäisi vielä jakaa seitsemälle bloggaajalle, mutta jätän jakamisen väliin :)

Ystävyys

Kasvu

Vaellus

Treenit

Mökki

Uiminen

Nauttiminen






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti