Ripan treenijuttuja

maanantai 6. helmikuuta 2012

Maisan tokat kolmoskisat ja Ripan ekat alokokeet

Tammikuun viimeisenä sunnuntaina kävästiin Hyvinkään hallilla juoksemassa hyppyrata Maiskin kanssa. Ei ollut ehkä ihan paras paikkavalinta kisoille, koska viimeksi tuli jo todettua uusi nurmi erittäin liukkaaksi. Rata oli keskinkertanen. Yksi vähän vaikeempi kohta oli; pitkä suora, jonka päässä oli houkutteleva putki, jonne ei siis pitänyt mennä, mutta neiti päätti ampasta sinne suuna ja päänä. Okei, mun vika kun en ohjannut. Maisa oli muutenkin koko radan ajan toosi tahmee ja hidas. Jos nyt saa selitellä.. olin kuumeessa ja ei muutenkaan ihan aksaamisfiilis, ehkä seuraavalla kerralla paremmin toisessa paikassa. 
Viime viikko menikin Hyvinkäällä sitten perjantaihin asti. Illalla kuitenkin vaikeesta säästä huolimatta selvittiin tokoilemaan Ojankoon. Ohjatut treenit oli peruttu sään takia. Saatiin kuitenkin hyvät treenit äitinkin kanssa aikaan. Suunnitelmissa ohjattuihin treeneihin oli 3 kokeenomasta liikettä + paikkamakuu, eli jos kerta tähän oltiin varauduttu, se myös tehtiin. Maisalle otin noudon, kaukot ja liikkeestä seisomisen. Koko treenien ajan Maisa oli kauheen epävarma. Noudossa ei lähtenyt kapulalle, joten otin varman päälle ja annoin kunnon avun. Kaukoissa Maisa ei noussut istumaan. Ollaan tehty kaukoja melkeinpä ainoastaan leikin varjolla, eikä kokeenomasesti juuri ollenkaan, eli kokeenomasta treeniä niihin lisää. Liikkeestä seisominen oli ok. Lopuksi tehtiin vielä ruutua, merkkiä, merkin kautta ruutua, hyppyä ja pieniä motivaatioseuraamisia. Kaikissa Maisa oli hurjan epävarma. Sain hetsata sen ruutuun, merkille ja jopa hyppyyn, joka on sen lempiliike : o
Paikkamakuu kuitenkin onnistu superhyvin. Pää ei noussut kertaakaan vaikka kävin muutaman kerran piilossakin.

Ripa teki seuraamista, hypyn ja liikkestä seisomisen. Hypyssä ennakoi perusasentoa, muuten treenit meni Ripan osalta ok, mitä nyt muistelen :P

Perjantai-iltana ja lauantaina auspait sai lenkkiseuraa Pöysti-bortsusta ja Eikka-russelista :) Pöystillä ja Ripalla oli ainakin tosi hauskaa, niin kun kuvista voi päätellä:




Lisää kuvia TÄÄLLÄ!

Sunnuntaina Ripalla oli ekat viralliset tokokokeet! Tuomarina oli Harri Laisi. Ripa työskenteli kivasti. Vähän oli matala vire ja liikkeestä maahanmenon perusasentoon tuli kaksoiskäsky, mutta niinkun Laisi sanoi, työskentelyä oli kiva katsella. Tuloksena ALO1, KP, 190 p ja luokkavoitto!! :) Siitä on sitten kiva jatkaa kohti seuraavia kokeita !






1 kommentti: