Ripan treenijuttuja

perjantai 13. toukokuuta 2011

Mätsäreitä, tokoa ja agia...

Viikko on kulunut ihan kotosalla Vantaalla. Mulla alkoi työssäharjottelu Korson Megaeläimessä.
Viikonloppu kului luennolla istuessa ja mätsäreissä touhutessa. Oltiin lauantaina Vappu Alatalon psyykkisen valmentautumisen luennolla 6 tuntia. Sunnuntaina meijän luokka järjesti mätsärit ja möllitokon Hyvinkäällä. Tellu ei päässy mukaan aamusen ripulin takia. Ripa oli pyörähtämässä isojen koirien kehässä ollen sinisten 3. Hyvin se kyllä menikin. Maisa oli möllitokossa. Ja vielä ekaa kertaa äitin ohjauksessa. Siihen nähden niillä meni tosi hyvin, tuloksena ALO2, 159 p.
Maanantaina lähin Ouluun ja tulin sieltä tiistaina. Parin päivän toimeettomuus oli tehnyt Maisasta tosi virittyneen. Ripalla oli agitreenit keskiviikkona ja Maisa pääsi myös mukaan. Ripa treenasi mm. takaakiertoja, irtoamista,hyppytekniikkaa, keinun  ja keppejen alkeisharjotteita sekä temppurataa, joka sisälsi kaiken maailman esteitä. Maisan kanssa kävin vähän viereisellä kentällä treenailemassa. Maisa oli oikein innokas. Vauhtia ei tosiaankaan puuttunut.



takaakiertotreeniä

hyppytekniikkatreeniä
...jaa lopuksi innokasta 'palkkausta'

Eilisissä agitreeneissä olikin jo sitten vähän ongelmia. Ohjaava käsi oli Maisalta hukassa. Kontaktit oli paljon kivempia kun mitkään muut, näytti se käsi minne hyvänsä. Tuli Maisa ilmottua hyppyradalle 21.5, toivottavasti pallo ei silloin ole yhtä hukassa... krhm, tais unohtua multa, että ne kakkosten kisat alotetaan vasta syksyllä...

Tellu joutui jättämään treenit välistä, koska satutti keskiviikkona lenkillä tassunsa. Koko koira oli veriroiskeissa, muttei tassussa mitään kummempaa näkynyt. Kynsi on edelleen vähän oudosti ulkona. Viikonlopun jälkeen ehkä sitte lekuriin :(


                                                     Treenirata:


Itsenäisellä puolella oli aiheena pakkovalssi. Me harjoteltiin tällä kertaa ohjaavan käden seuraamista ;)


Tänään käytiin vähän tokoilemassa. Tehtiinhän me hyppytekniikkaharjotustakin viiden hypyn suoralla. Maisa rytmitti askeleet hyvin :)


Nyt saa aussiet nauttia toistensa seurasta 7 päivää viikossa. Syksyllä sitten seuraavan kerran asuntolaan ...

1 kommentti: