Ripan treenijuttuja

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kausalassa!

Täällä ollaan. Eläinten, mudan ja muun mukavan keskellä. Laukkumäärästä päätellen joku voisi luulla, että ollaan täällä puol vuotta. Asustellaan omassa pienessä tallin yhteydessä olevassa kämpässä. Maisakin pikkuhiljaa alkaa tottumaan siihen ajatukseen, että joutuu jakamaan huoneen, huonekalut ja tavarat Goun kanssa eikä tarvii kokoaika kulkea huulet kurtussa ja esitellä valkosta hammasrivistöä.. puhumattakaan siitä mulkoilusta.
Maisa on tajunnut jättää hyvin rauhaan ankat, hevoset ja muut mukana pyörivät elukat. Pari kertaa se on hevosaitauksessa käynyt, mutta on tuumannut, että ne heposet on sen verran isoja, että niitä on parempi varoa. 

Täytyihän hienoa maaneesia käydä kokeilemassa tänään tokokenttänä ja hyvin toimi. Eikä edes häirinnyt hevosten ja lampaiden hajut maassa. Maisa itseasiassa oli todella hyvässä vireessä ja onnistui tekemään muutaman loistavan EVL ruudunkin. Lisäksi treenattiin seuraamisen käännöksiä (täykkäriä pyörimällä) ja nopeuden muutoksia, maahanmenoa kiertoleikin yhteydessä ja ohjattua noutoa (joka onnistui vähän vähemmän loistavasti).

Varmaan tuun useesti nyt päivittelemään maalaiskuulumisia, kuvia satelee myös varmasti (ja toivottavasti) paljon :)

Sunnuntaina oli aksatreenit, mun ja Maisan vika hallitreeni :( Kenttä oli jälleen ainoastaan Maisan ja Ripan käytössä. Meillä oli omakin ratapiirros suunniteltuna, mutta kerran toinen rata oli jo valmiina kera numerolappujen, hyödynsimme sitä. 
Ripalla oli alussa vähän huonovireistä toimintaa, ja se olisi halunnut mennä vaan oman pään mukaan, mutta kunnon tauko palautti pojan keskittymisen.
Maisa teki kivasti hommia. Ensimmäinen puomi oli hidas, jonka jälkeen pari puomitreeniä, jonka jälkeen koira karkasi kokoajan kaikille näkemilleen kontaktiesteille. 

Video, jossa Maisa pysyy hanskassa just ja just mun kovien huutojen avulla : D


Päivitin muuten koirien kuvaukset vähän laajemmiksi MaisaTellu ja Ripa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti