Ripan treenijuttuja

torstai 26. huhtikuuta 2012

Kauhun hetket

Huhhuh mikä ilta! Lähettiin koirien kanssa iltalenkille. Mukaan tuli Maisan ja Goun lisäksi kolme muuta eläinparkin asukasta (= kolme aussia). Lähellä menee neljä junaraidetta, jossa on melkosen vilkas liikenne. Eipä ne koirat ole sinne yrittäneet mennä. Sanottiin vielä, ettei nämä vieraatkaan aussiet raiteille mene, mutta niin sanottiin myös ettei hevoset pure tai potki, ja kyllä yksi on purrut, joten kyllä yksi näistä ausseistakin voi tehdä poikkeuksen sääntöön. Yhtäkkiä Essi huomaa vaan kahden koiran juoksevan lähellä raiteita. En missään vaiheessa kerennyt nähdä vilaustakaan punaturkkisesta tytöstäni. Maisa oli lähtenyt retkelle 12-vuotiaan mummoaussien kanssa. Paniikissa jätin Essin pitelemään Gouta ja kahta muuta aussieta ja sinkosin raiteille. Ei siinä paljoo tultu ajateltua, että mitä tekee. Kunhan vain edes näkisi vilauksen koirasta. En tiedä miten, mutta jotenkin ihmeen kaupalla löysin itseni raiteiden toiselta puolelta pitelemässä kahta koiraa niskanahasta. Loppu hyvin kaikki hyvin. En tiedä ketä kiittää siitä, että ollaan kaikki vielä elossa!


Muuten tänään on ollu kiva päivä. Eilisen ahkeroinnin (= reilu neljän tunnin haravointi) jälkeen pieni laiskottelupäivä tuntu ihan ansaitulta. Koiratkin sai herkutella hevosen kavion palasilla, kun kerta kengittäjä kävi. Ja Maisa sai auttaa yhden karanneen jästipäälampaan viennissä aitaukseen. Ei edes jaksettu tänään tokoilla. Eilen kyllä tokoiltiin ja ikävä sanoa, että meni aika huonosti. Pelottavinta tässä on se, että Maisa tuli ilmottua 19.5. olevaan tokokokeeseen Helsinkiin, APUA! Huomenna ehkä otetaan itseämme niskasta kiinni ja jatketaan maneesitokoiluja!


Maisan ja Ripan viralliset lonkka- ja kyynärkuvat tuli. Maisan lonkat edelleen C/B ja kyynäreet 0/0. Ripan lonkat B/B ja kynäreet 0/0, polvet 0/0. Tuloksiin ollaan erittäin tyytyväisiä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti