Ripan treenijuttuja

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Koulun loppua ja loman alkua

Vihdoinkin!!! Ei koulunpenkille puoleen vuoteen. Ens viikko lomaa, jonka jälkeen Kausalaan neljäksi viikoksi. Sitten viideksi viikoksi eläinlääkäriasema Kauriiseen työssäoppimaan, jonka jälkeen onkin kesäloma. Kesäloman jälkeen taas 10 viikkoa työssäoppimista! Täytyy kyllä sanoa, että hiukan oli haikeeta eilen pakata kaikki tavarat asuntolan huoneesta ja lopuksi katsoa täysin tyhjää huonetta, lukuunottamatta tietysti sitä suunnatonta tavaravuorta joka lojui keskellä lattiaa. Huh, miten sitä olikin kertynyt niin paljon sinne?!

Viime sunnuntain aksatreenit oli aika kaaoottiset. Kaaos alkoi jo kotoolta, kun lenkin jälkeen tajuttiin kellon olevan jo 17.40 (treenit alko 18). Meidänhän _piti_ mennä nyt ajoissa sinne rakentamaan rataa yms. No joo, sitten kiireessä pakkaamaan treenikamat ja yhtä kiireessä hallille rakentamaan rataa, josta siitäkään ei meinannut tulla mitään. Aina oli joku hyppy väärässä kulmassa. Treeniaikaa ei siis loppujen lopuksi jäänyt paljoa. Meitä oli paikalla Ripan ja Maiskin lisäksi Nada-mali ja Sissi-sprinkku. Treenit oli tosi huonosti suunniteltu ja kaikki koiratkin innostu huutamaan kentän laidalla. Kontakteja ei tällä kertaa Maisan kanssa otettu. Tehtiin pientä pyöritystä hyppyesteillä ja lopuksi muutama eteenlähetys. Maisa luki mua niin hyvin, että meni kokoaika väärin, koska en osannut ohajata sitä. Ajotuksen kanssa oli isoja ongelmia ja vastasta kättä ois voinut käyttää paremmin. Ripa treenas vähän omiaan, eikä pysynyt oikeen hanskassa. Se teki laajoja kaarroksia.

Maisan treenivideo:

Ripan treenivideo:


Viikolla otettiin tokoa lenkin yhteydessä. Tehtiin paljon maahanmenoja käsiavulla. Hmm, ehkä me joskus edetään siinäkin. Sisällä ollaan tehty paljon kaukoja. Opeteltu suurimmaksi osaksi s-i ja s-m vaihtoja. S-i vaihto sujuu jo melko vähäisillä käsiavuilla. Se on siis edennyt hurjasti imutuksesta. Samoin s-m vaihto alkaa sujua kokoajan paremmin :)

Tänään oli ekat SM- joukkueen treenit. Sää ei ollut mistään parhaimmasta päästä. Eikä ollut myöskään Hakunilan urheilupuiston kenttä, joten päädyttiin Ojankoon treenimään. Paikkamakuita ei otettu. Maisa oli ihan kuutamolla, ja räntäsade ei ainakaan parantanut asiaa. Maisan vahvin liike - liikkeestä seisominenkin - meni ihan reisille. Koira valui pari askelta. Tehtiin ALO luoksari hetsaamalla, joka oli ok. Noutoa tehtiin eri tavoilla, joilla voisi saada palautusvauhtia lisää. Vinkkejä saatiin, eli eikun treenaamaan!
 Ripa ei myöskään ollut parhaimmassa vireessä. Illalla ois vielä ohjatut treenit. Ehkä koirat on silloin parempia, hope so!

Haettiin Maisan kanssa ohjattuun tokoryhmään (14 kertaa), joka alkaa kesäkuussa :) nyt vaan toivomaan, että päästäis sinne.

Rapsuttelu on vähentynyt huomattavasti. Paljon ne täiden puremajäljet näyttikin Maisaa vaivaavan.

Lopuksi vielä tenavat näyttää miten otetaan rennosti:

Todellinen älykkö
(joka todellakin edustaa asennollaan. Tässä, jos missä, menee nenu lyttyyn)

Epäsiisti nuorimies
(joka taas kerran on niin edustava ilme kasvoillaan. Ei riemulla rajaa, kun on päästänsä vajaa)

Kärttyinen tyttö
(joka kyllä näyttää maailman söpöimmältä nallelta, mutta ulkonäkö pettä.. PAHASTI)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti