Ripan treenijuttuja

torstai 26. toukokuuta 2011

hakua, tokoa, agia, mitä vielä?

Treeniä riittää viikon jokaiselle päivälle.

Sunnuntain hakuilu on muuttanut päivää maanantaille. Tällä viikolla tehtiin Maisalle viisi pistoa.
Mulle ei edes tarkasti kerrottu, missä maalimiehet on, mutta koira löysi kaikki loistavasti. Ilmaisu oli hyvä, vielä vikallakin pistolla, jokseenkin se alkoi vähän viiveellä. Mukana oli myös yksi pisto viistoon. Siitä tulikin yllättävän pitkä, ja Maisa ei ekalla lähetyksellä sitä löytänytkään. Tuli pyytämään multa apua ja toisella lähetyksellä maalimies löytyikin hyvin. Hyvällä teholla tuo koira jaksoi kaikki pistot tehdä :)
Ripalle tehtiin helpohkoja pistoja. Se lähti hyvin ja löysi maalimiehen. Kyllä siitäkin pätevä hakukoira saadaan.

Tiistaina oli vuorossa tokoa Heurekalla. Treenin piti olla vähän niinkun kokeenomanen. Maisan pmakuu kökkösi aivan täysin. Se ei mennyt maahankaan oikein, puhumattakaan pään alas laitosta. Seuraamiset oli pitkillä suorilla hyvää. Käännökset oli huonot. Luoksetulo oli ihan huippu. En jaksa välittää siitä, että se törmää muhun vielä tässä vaiheessa, kunhan tulee kunnon laukalla. Seisominen oli hyvä. Maahanmenoon tarvi ensin 2-käskyn, toistolla sekin oli hyvä. Hyppy oli ok. Ei kiertänyt esteen kanssa samaan linjaan, mutta jäi aika lähelle hyppyä.
Hyvin Mai kesti palkattomuutta :)

Eilen oltiin Maisan kanssa katsomassa Ripan agiliitelyä. Ripa keskittyi hyvin, kun sai tehdä töitä. Se saikin oikeen kunnon kehut apuohjaajalta.

Maisan kanssa menin harjottelemaan ohjaavan käden seuraamista aan lähellä. M ei karannut kertaakaan aalle :)kuvat (c) Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti