Ripan treenijuttuja

perjantai 20. toukokuuta 2011

aamagneetti

Tiistai alotettiin menemällä el.lääkäriin Tepan kanssa. Lääkäri arvioi, että varpaassa on venähdys ja määräsi antibioottikuurin. Nyt ei tepa pääse siis avaamaan kisakirjaansa lauantaina :( Noissa kisoissa jopa Tepa ois voinu menestyäkkin, nimittäin osallistujamäärä ei ole mikään päätä huimaava.
Tellu on kuitenkin paljon reipastunut, eikä onnu enää tassua, paitsi vähäsen ylösnoustuaan. Onhan tuohon sisupakkaukseen pakkautunut energiaakin viikon aikana melkosesti.
Maisan kanssa oltiin illalla sm-joukkueen treeneissä. Alotettiin paikallaistumisella. Me ei olla tätä Maisan kanssa ikinä edes harjoteltu, joten tein varman päälle ja otin lyhyttä matkaa ja paljon palkkaa. Silti se yhessä vaiheessa meni maahan. Heti perään otettiin häiriön alla paikkamakuu. Maisa on selvästi edistyny tässä, koska nosti nyt päätänsä vaan kaksi kertaa.
Kouluttaja halus saada vähän kokonaiskuvaa, että missä mennään ja niimpä tehtiin kaikki ALO liikkeet. Kenttä oli nurmipohjanen, jossa kukki ah, niin ihania voikukkia, jotka maistu mun kukkaistytöllekkin. Seuraamisen käännöksissä Maisa siis palkkasi itse itsensä. Seuruu oli muutenkin vähän huonoa. Häriöksi heiteltiin kentälle leluja, kapuloita, kartioita yms. Niistä Maisa ei kyllä paljookaan häriintynyt. Jäävät oli ok. Luoksetulo oli toistollakin vielä tosi onnistunut. Hyppyä treenattiin oikeen urakalla. Maisa päätti, että mun 'valmis' on sama ku sen 'hyppy' -käsky !?

Keskiviikkona mentiin Maisan kanssa kannustamaan Ripaa treeneihin ja hienostihan tuo poika toimi!
Maisan kanssa käytiin harjottelemassa vähän ohjaavaan käteen tulemista.

Eilisissä treeneissä oli aiheena pakkovalssi.Ensin jouduin palauttamaan Maisan mieleen, että mikä olikaan ohjaava käsi, ja sen jälkeen rata menikin yllättävän hyvin. Pimeä putkikulmakin oli hyvä.
Tehtiin toinenkin radanpätkä, jossa oli aa ja keinu. Loppu oli aika lailla tuo ensimmäinen rata toisinpäin.
Aa on aika ärsyttävä este, koska Maisa on ihan hulluna siihen. Kun se oli sen kerran suorittanut, sen mielestä kentällä ei ollukkaan mitään muuta kun se aa, ei mun ohjausta tai muita esteitä. Kyllä se sit lopulta huomasi mutkin ja alko kattomaan ohjausta. Nyt treeniä aan lähellä paljon ja vielä enemmän!!

Tänään Maisa pääsi mun mukaan taas eläinkauppaan suorittamaan aputytön virkaa :)

Ripalla on suussa iso syylä. Maisalla oli myös tossa iässä suu täynnä syyliä, jotka kylläkin hävis yhtä nopeesti kun tulivatkin, eikä niille tarvii mitään tehdä. On ne silti vaan niin ällöttävän näkösiä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti