Ripan treenijuttuja

lauantai 20. elokuuta 2011

Piirinmestaruustokokokeet

Olin ahkera ja tein blogille uuden ulkoasun :)
Viikon tokotreenit meni lähinnä maahanmenon vahvistamiseen ja käännösten hiomiseen. Torstaina oli agi ja perjantaina lepopäivä. Agitreenit meni sateisissa tunnelmissa. Rimat oli pitkästä aikaa makseina, joka hidasti paljon Maisan menoa, muutenkaan koira ei ollut oikeen vireessä. Lopuksi  kävin vielä tekemässä pitkää suoraa lelupalkalla. Maisa palkkaantui lelusta!
Tellu oli viikon aikana päässyt turkistaan eroon. Trimmeri oli sanonu itsensä irti, niinpä T näyttää nyt lambilta. Takatassut+pää on trimmattu. Koitan saada jossain vaiheessa kuvia lisättyä. Tellulla oli parempi draivi nyt agitreeneissä kun viimeks. Täytyy taas todeta, että sillä on kyllä huippu ruokanenä. Täydestä vauhdista liinat kiinni kesken radan, kun kentälle oli tippunut pieni nakinpala. Radan lopussa Tepa myös kävi hyvin tyytyväisen näkösenä merkkaamassa kentälle. Kouluttaja vertasi Tellua vanhoihin itsepäisiin mummoihin, jotka tekee just niinku ne haluaa. Mut semmonenhan se pikkuspanieli onkin! Itsenäisellä puolella piti harjotella leikkauksia kepeillä. Kävin Maisan kanssa tekemässä parit takaaleikkaukset kepeille, jotka onnistui mahtavasti. Ripa oli riekkumassa kentän laidalla. Noh, pääsihän se kerran vapaaksi, omasta toimestaan.. jo toinen remmi minkä se sai poikki. Vielä kun ajateltiin, että se remmi olisi edes vähän kestävämpi, niin ei.

Tänään sitten tokon PM-kokeet. Ihme ja kumma, mua ei kamalasti jännittänyt, vaikka vielä ennen kehään menoa, olin täysin varma, että Maisa nollaa maahanmenon, koska kuluneella viikolla se ei ollut onnistunut kertaakaan ilman apuja. Vaan ei nollannutkaan!
Tuomarina oli Timo Pussinen.
Pisterivi oli seuraava:
Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 9 (rokotti hitaasta maahanmenosta, oli kyllä muutenkin tosi ruma ja levoton makuu)
Seuraaminen hihnassa 9
Seuraaminen vapaana 8 (jätätti käännöksissä)
Maahanmeno 8 (hidas)
Luoksetulo 8,5 (mun mielestä oli tosi nätti. Vähän ehkä etutassut liikkui jättökäskyn jälkeen)
Seisominen 8 (hidas perusasento)
Estehyppy 8,5 (hidas pysähtyminen+perusasento)
Kok.vaikutelma 10
ALO1, 171,5p !!!
Tuomarin sanojen mukaan saumatonta yhteistyötä. Koira toimi, kun junan vessa :)
Mä oon tosi tyytyväinen Maisan vireeseen. Se palkkaantu hyvin pyörimisellä ja nosti virettä.
Mä myös maltoin kävellä hitaasti (koirakin jopa melkein pysy mukana) enkä jännittänyt.
Videoo ei valitettavasti ole, mut niinhän se menee, et hyvät suoritukset jää aina kuvaamatta, ja ne vähemmän hyvät kuvataan ;)

Nyt kohti huomisia kokeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti