Ripan treenijuttuja

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Agilitykisat Hyvinkäällä

Pitkä päivä kisoissa on nyt vietetty. Tellu oli siis vaan hyppärillä. Rata oli helppo suora. Heti alussa Tellu oli taas ihan hukassa. Lähti kuitenkin hyvin, mutta matka tyssäsi keppeihin, joiden vielä pitäis olla Tepan yks varmimmista esteistä, pöh. Loppurata meni virheettömästi. Vauhti oli hidas, mutta on se joskus kisoissa ollu hitaampikin. Ihanneaika ylittyi n. 14 sekunnilla ja radalta siis 5 vp. Noilla lukemilla Tellu sijottui 11:ksi.


Maisan kanssa jouduttiinkin sit odottelemaan tunti jos parikin omaa vuoroa. Eka rata oli hyppäri. Maisalla oli jo aluksi kiva vire päällä ja niin se oli radallakin. Omia ohjausvirheitä tuli jonkin verran, jotka sitten hidasti menoa. Kepit annoin Maisan hakee ite, ja se haki ne aikas hitaasti. Ihanneaika kuitenkin alitettiin virheettömällä radalla n.4 s. Maisalle siis LUVA0 ja luokkavoitto !!


Agirata oli suht helppo. Onnistuin kuitenkin tyrimään koko jutun jo kakkoshypyllä, jonka takia kolmonen väärältä puolelta. Loppuradan annoin Maisan vaan mennä. Parista esteestä se meni ohi. Kontaktit oli hyvät joskin ehkä vähän hitaat. Taas oli vire hyvä :) Maisa oli ihan paras !
Hetken mietin, laitanko ollenkaan tän radan videoo naurettavaksi, mutta menköön nyt..

                    


Tämmöstä tällä kertaa. Seuraavat kisat ens viikonloppuna :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti