Ripan treenijuttuja

perjantai 5. elokuuta 2011

Nyt on taas aika päivitellä blogia.
Taas on hakuiltu ja tokoiltu. Onneks ohjatut agitreenit alkaa taas ensviikolla, on niitä jo odotettukkii, vaik oishan sitä voinu olla vähän aktiivisempi ja käydä itsenäisesti treenaamassa, mut joka illalle piti sopia muita treenejä eikä sit enää kerennyt. Ensviikolla alkaa myös koulu!
Kesäloma on menny ihan älyttömän äkkiä, olihan se nyt melkeinpä kuukauden (tai ainakin pari viikkoa) lyhyempi kun ennen. Hyvinkäälle on kuitenki kiva taas palata :)
Maanantaina jälleen oli hakutreenit. Maisalla jatkettiin haukkuharjotuksia kahden maalimiehen verran ja viimenen oli kunnon pisto. Taas parani kerta kerralta haukkuminen ja vikallakin maalimihellä Mai jaksoi haukkua, eikä mua kauheesti katellut. Tellulle tuli vahingossa melkosen pitkä eka pisto. Maalimies oli mennyt piilolle niin, että jälkeä oli melkeinpä mahdoton löytää, joten pisto oli supervaikee Tepalle. Sen kanssa piti rämpiä syvälle metsään, into siltä ei onneksi mihinkään kadonnut, ja lopulta se maalimieskin löytyi. Toinen maalimies oli sitten jo lähempänä ja sille T meni suoraan, ei kuitenkaan jälkeä pitkin.
Ripalle tehtiin myös haukkuharjotuksia, ja jätkä tajuskin äkkiä, että haukkumaan pitää ryhtyä heti kun menee maalimiehelle.

Tiistai taiskin olla treenitön päivä, vai oliko !? Taidettiin me käydä tokoa tekemässä..
Keskiviikkona kuitenkin PM-treenit. Me päästäänkin nyt Maisan kanssa tuuraamaan yhtä koirakkoa :)
Mä en ollut edes suunnitellut, mitä teen treeneissä, ja muutenkin vähän laiskalla asenteella. Maisakin oli sitten tietty huonossa vireessä. Pmakuu on alkanut nyt enempi huononemaan. Se olikin jo hyvällä mallilla jossain vaiheessa, ei vaan enää. Pää nousee yhtenään ylös ja saan käskeä sitä takasin. Ollaan treenattu nyt aikas paljon nurtsilla (sitä ennen hiekalla), joten alusta voi vaikuttaa. Tehtiin kaikki ALO luokan liikket, paitsi hyppyä, kun sitä ei ollut. seuraamisissa kontakti putoili ja M häiriintyi maassa olevista tötsistä yms. Jäävät ja luoksetulo oli kuitenkin hyviä, ottaen huomioon Maisan viretason. Olis kannattanut tehdä kiva nopeetemponen treeni, jälkiviisaus on parasta !

Ripalla alkoi tiistaina ohjatut aksatreenit, epistä. Ripa oli ollu innosta piukeena.

Eilinen ilta meni taas metsässä ukkoja etsiessä vaikeessa maastossa. Maisalle tehtiin nyt 4 pistoa, joista 3 ensimmäistä haukkuharjoitusta ja viimenen 50 metrissä ja suora palkkaus. Ekalla pistolla oli mies, ja Mai ehkä vähän säikähti sitä, tai sitte se säikähti sitä, että siellä ylipäätään makasi joku. Haukut tuli kuitenkin hyvin. Vähän M otti häiriötä kun seisoskelin siinä vieressä ja kävelin eestaas. Toka maalimies oli melko näkyvässä piilossa, mutta M ei kuitenkaan nähny sitä. Se oli painamassa paljon kauemmas, mutta haistoi kuitenkin maalimiehen kohdalla. Haukut oli paremmat kun ekalla, kolmannella vielä paremmat. Maisa hermostui jo jatkuvaan paukuttamiseen ja meni maalimiehen syliin, mutta ei kuitenkaan hämmentynyt kun se työnnettiin pois. Vika pisto meni hyvin.
Ripalle tehtiin myös haukkuharjotuksia kahden maalimiehen verran. Motivaatio oli korkeella, mutta nenä kiinni. Onneks Ripa kuitenkin jaksoi etsiä ja lopulta keskittyäkin ja avata nenän.

Huomenna kohti Kuopiota ja sunnuntaina KV-näyttelyä. Seuraava päivitys siis näyttelypäivitystä.
Maisa ilmottiin myös 21.8 olevaan tokokokeeseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti