Ripan treenijuttuja

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Retkeilyä ja harrastusta

Päätettiin sitten pienen harkinnan jälkeen tehdä vaellusretki Joutsijärven ympäri Ulvilassa, Porin lähellä. Matkaa kertyi perjantai-lauantai välisenä aikana yhteensä n. 35 km.
Mukaan pääsi nelijalkasista vaan Ripa. Tellulle tuo 35 kilsan matka olisi ehkä ollut hiukka liikaa, ja Maisa meni telomaan tassunsa tiistaina. Sen päivän tokotreenit jäi treenamatta, ja niin jäi myös HSKH:n helatorstaikisat kisaamatta. Nyt onneks tassu on taas kunnossa, ei siis revähdystä pahempaa ollut. Oli ihan hyä idea viedä Maisakin hoitoon, koska maasto oli pääosin kivikkoista ja vaikeakulkuista, mahtuihan matkaan myös pari vaijeriveneellä ylitettävää kohtaa. Ripalle siis todella extereme matka, ja oli koira kyllä väsy, kun kotiin päästiin.
Tytöt oli hyvässä hoidossa Hyvinkäällä Essin ja Oxun luona, ja hyvinhän ne oli siellä kuulema pärjänneet. Tellu oli jopa käyttäytynyt ylisosiaalisesti, osaa se näköjään yllättääkki ;)

Eilen oli taas hakuilujen vuoro. Viime viikolla haku meni taas loistavasti, ja niin se meni tälläkin viikolla. Maisalle tehtiin uusia juttuja mm. seisova maalimies ja yksi todella vaikea pisto, josta ei saanut yhtään tuuliapuja.. ei se kuitenkaan Maisalle vaikeuksia tuottanut. Seuraavalla kerralla luvassa liikkuvia maalimiehiä.

Illalla käytiin vielä ottamssa tokoa. Aussiet teki normaaliin tapaan, ei niistä sen enempää, mutta Tellu - se on vaan joka kerta yhtä huvittava tapaus.


Tässä on vähän tepan kaukoja..
Ajatteleekohan se kokoajan vaan palkkaa vai onkohan se äärettömän keskittynyt, kun joka kerta kieli ulkona ?! Tai ehkä se yrittää olla superhyvä ja tekee lips-temppua samalla kun suorittaa kaukoja, hmm...

Tellu suoritti myös hyppyliikkeen. Tällä kertaa ei sattunut estettä mukaan, mutta käyhän se ilmankin...


Tokoilu on Tepasta tosi hauskaa - ihan naurettavan hauskaa..
Tokon sm-kokeet on jo tosi lähellä. En oo onneks vielä kerennyt panikoimaan niitä. Onneksi ALO kehät on hiekkakentällä. Torstain agitreenit jää kyllä Maisan osalta väliin, ettei tassu tule uudestaan kipeeksi, ja muutenkin ajattelin pitää 2 päivää ennen sm:iä koiran täysin levossa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti