Ripan treenijuttuja

torstai 16. kesäkuuta 2011

Tän viikon hakuilu onnistu kaikkien koirien osalta loistavasti. Maisalle piti ottaa niitä liikkuvia maalimiehiä, mutta tehtiin kuitenkin umpipiilo sille. Piilona toimi kuusikon suojissa oleva 'roskislaatikko'. Toinen maalimies oli seisova ja kolmas ihan tavallinen. Mai oli epänormaalin rauhallinen ku hain sen autosta, käveli metsään vetämättä tai vinkumatta. Rauhallinen se oli siihen asti ku annoin sille käskyn maalimiehelle. Koira lähti täysillä umpipiilossa olevan maalimiehen luokse ja löysikin sen vielä hienosti. Kiersi laatikon kerran ja alotti ilmasun. Toisenkaan maalimiehen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Kolmannelle maalimihelle M meni kiemuran kautta. Ens kerralla panostetaan ilmasuun. Nyt se oli vähän katkonaista.
Tellu sopisi paremmin jälkimetsään. Tällä kertaa sentään onnistuttiin tekemään sille sen verran hankala, että sen oli melkeinpä mahdoton mennä jälkiä pitkin. Kuhan spanielilla on vaan hauskaa niin se riittää :)
Ripa onnistu myös hyvin. Ripa etsi omalla silmukkatyylillään. Kiersi maalimiestä ympäri pienentäen ympyrää kokoajan, kunnes löysi sen. Hyvä hakukoira siitä vielä kehittyy !

Eilen oltiin Maisan kans moikkaamassa Essiä ja Oxua Hyvinkäällä. Käytiin tekemässä pienet tokoilut.

Tänää agitreeneihin taas Maisan kanssa. Onhan sillä ollu nyt kolmen viikon tauko. Tepa oli viimeksi mun ohjauksessa paikkaamassa Maisaa. Silloin oli aiheena lähdöt ja irtoaminen. Jouduin taas toteemaan niissä treeneissä että Tellulle sopii parhaiten vaan lentävät lähdöt.
Tänään ois sitten vauhtitreeniä ja sivuttaisirtoomista tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti