Ripan treenijuttuja

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Torstain vauhtitreenit olivat nimensä mukaan vauhdikkaat - ainakin Tepan osalta. Tellu pisti satalasissa jopa pitkillä suorilla. Parit radan unohdukset ei spanielin intoa haitannut. Aan alastulolla oleva apuohjaajakin oli Tepasta ihan superkiva, saihan siltä superhyvää kurkkua ;)
Maisalla ei ollut mikään ihan huippuvauhti, mutta meni se kuitenki. Mulla pari ohjausvirhettä jonka takia tuli pientä sähläystä.Lauantaina Rimppanen pääsi pitkästä aikaa katsomaan lampaita Somerolle. Ripa toimi rauhallisesti ja maltillisesti.
Ensiks Ripalle 'opetettiin' kepin tarkotus, joka teki Ripasta aluks epävarman, mutta kuuliaan. Poika pääsi lopuksi oikeen kunnolla vauhtiin ja teki hienosti töitä. Rapa-Ripa oli ainakin nimensä veronen työsuorituksen jälkeen, sen verran oli kuranen aitaus.

Tänään oli tokon vuoro. Espoossa järjestettiin harkkatoko. Ripa oli ilmottu nakki/leluluokkaan ja Maisa ALO luokkaan. Nakki/leluluokassa sai liikkeiden aikana kehua ja antaa koiralle pieniä apuja, sekä liikkeiden välillä palkata. Liikkeet oli myös monin muilla tavoin helpotettuja. Ripa otti hieman häiriötä ympäristöstä eikä vire ollut paras mahdollinen.
Pisteet:
Luoksepäästävyys 10 (oli nätisti perusasennossa)
Paikkamakuu 9,5 (meni hitaasti maahan, jonka jälkeen lonkalleen)
Seuraaminen 5,5 (haahuilua)
Maahanmeno 10 (meni hyvin maahan ilman apuja)
Luoksetulo 7 (hidas)
Seisominen 10 (pieni vartaloapua, jäi hyvin)
Estehyppy 7 (2-käsky ja käsiapu, tätä Rimppanen ei oo paljoo treenannukkaan)
Kokonaisvaikutus 8


Pisteitä kertyi 130,5/160 ja sijoitus oli 2/8.Maisakaan ei ollut parhaassa vireessä. Johtui varmaan osittain mun kuumeesta, ja siksi niin vaisusta olemuksesta. Meijän luokassa ei ollut kun 2 koirakkoa.

Pisteet:
Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 0 (jouduin käskemään kolme kertaa, jonka jälkeen makasi hyvin. Pää nousi 2 kertaa)
Seuraaminen kytkettynä 9,5 (ihan ok seuruuta, perusasennot ja käännökset hitaita)
Seuraaminen vapaana 9 (sama meininki jatkui)
Maahanmeno 9 (Maisan tapaan hidas)
Luoksetulo 9,5 (tiputti raviin puolessavälissä)
Seisominen 10
Estehyppy 0 (kiersi esteen ohi !?! Palautin perusasentoon ja tein uudestaan, jonka jälkeen meni hyvin)
Kokonaisvaikutus 9,5


Tulos siis ALO2 141 p. sija 2/2
Ihan hyvä suoritus ottaen huomioon mun vaisun ohjauksen. Paikkista pitää reeniä paljon ja luoksetuloon pitää ottaa taas vauhtitreenejä samaten ku maahanmenoon. Toi estehyppy jäi vähän kummastuttamaan, koska otettiin sitä vielä torsatina Ojangossa ja meni hyvin. Ehkä siellä oli joku hyvä haju. Nameja sinne oli ainkain joltain tippunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti