Ripan treenijuttuja

perjantai 18. toukokuuta 2012

Voihan sadasosasekuntit!

Eilen oli oman seuran agikisat, jossa Maisa starttasi hypärillä ja agiradalla. Agirata oli joistain kohti melkosen kimurantti, mutta jotenki ihmeellisesti onnistuttiin suorittamaan se puhtaasti loppuun asti. Putki-puomi -yhdistelmää jännitin, koska siinä piti mennä putkeen. Kontaktihullu koira kuitenkin haki putken hyvin ja sen jälkeen vielä kepitkin! Kontaktit oli ihan suht nopeet, en vaan malta kisoissa ikinä odottaa, että Maisa on 2on2off asennossa, vaan vapautan sen välillä aikasemmin. Tää tietysti vie harjottelua aina roimasti taaksepäin. Radan ihanneaika oli 45s. Käsitin aluksi äitin puheista, että Maiskin aika ois ollu 52s ja aloin tosissani miettimään ettei tuo pääse koskaan kolmosten aikoihin. Olin kuitenkin niiiiin yllättynyt kun tajusin että Maisan aika oli 45,52 :) !Toivoa ei siis ole menetetty. Enää ei tunnu mahdottomuudelta saada kolmosista joskus vielä nollatulos. Hypäri meni myös kivasti. Keppikulma oli kamala ja sen lisäksi seisoin vielä keppejen edessä, kun lähetin koiraa niille. Maisa tietty paino täysillä ohi ja korjauksessa meni vielä väärästä välistä sisään. Noh, siinä sitä aikaa sitten menikin, mutta vaan 2 sekunnin yliajalla + 10vp kepeiltä pästiin maaliin.

Illalla treenasin Ojangossa vielä Tepan ja Ripan kanssa. Ja kyllä juttu nyt on vaan niin, että vauhtispanieli on ilmottava kisoihin. Sehän muistutti kentällä jopa koiraa, kun juoksenteli innoissaan pallon perässä ja toi mulle ja hyppi ja loikki sinne sun tänne. Ripallakin vauhtia riitti. Ja mainittakoon vielä, että Ripasen keppitreeni on ottanut ison harppauksen eteenpäin. Se suorittaa suoria keppejä jo kuusi! Ennen kun tuo yksi suora keppi keskellä vinokeppejä tuntui ylitsepääsemättömän vaikeelta!

Tiistaina käytiin SM-joukkueen tokotreeneissä laamailemassa Maiskin kanssa. Pelolla odotan, mitä tapahtuu huomisissa tokokokeissa. Nouto on hajalla, luoksari tökkii vieläkin, maahanmeno on alkanu sujumaan, mutta en vielä luota siihen, paikkamakuussa pää nousi yhtenään viime treeneissä. Näillä jos saa ykkösen, on kyllä ihme! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti