Ripan treenijuttuja

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Epistelyä ja kuvailua

Eilen oli Ojanko cupin viimiset epikset. Lähdettiin matkaan kera kaikkien koirien. Matkalla kyytiin hyppäsi myös lainakoira Elsa-göötti :)
Sunnuntaiset aksatreenit Elsan kanssa suijui ihan hyvin. Vähän oli koira hämillään kun oli täysin vieras ohjaaja. Se ei ottanut muhun kontaktia. Suoritti vaan esteet ja otti palkan, eikä antanut mun koskea, väisteli vaan. Elsalla on ollut lähdön kanssa ongelmia. Se varastelee ja radalla näykkii ja käskyttää. Nyt se oli oikein nätisti, ehkäpä se oli vaan vieraanvarainen. Se ei haukkunut kentän laidalla, odotti kiltisti lähdössä, eikä näykkinyt.
Eilisissä epiksissä juttu oli Elsalle jo selvästi tutumpi: se tiesi, että oli menossa radalle mun kanssa ja hyppi riemuissaan kun hain sen kentän laidalta. Se lähti innokkaammin radalle ja otti paljon kontaktia. Pysyi hyvin taas lähdöissä eikä näykkinyt radalla. Tokalla startilla Elsa päätti vähän jo sikailla ja tuli kontaktit läpi. No kaiken kaikkiaan kivat radat, ottaen huomioon, että kerran olin vaan sen kanssa treenaillut :) Ekalta radalta vitonen ja tokalla virheitä tulikin jo sitten enempi (oisko ollut 15vp).
Tellu kisasi äitin kanssa kaksi starttia. Ekalla radalla molemmat oli ihan hukassa. Radan aikana mukaan tarttui hylky ja reilusti yliaikaa. Toka startti oli huomattavasti parempi. Vaikka hylky tuli sieltäkin, voi olla tyytyväinen Tepan vauhtiin :)
Maiskilla oli kaksi starttia myös. Itse ohjasin molemmat. Ekalta radalta 10, menin taas sähläämään kepeille. Kuinkakohan monta keppivirhettä pitää tulla, että mä tajuun antaa Maiskin hakee ne ite? No tokalla radalla annoin ja rata menikin tosi hyvin, kunnes lähetin koiran putkeen, jonka edessä seisoin ite... Radalta siis vitonen ja sillä päästiin 2. sijalle :)
Ripa starttasi äitin kanssa yhen kerran mölliradalla. Tuloksena muutama hylky. No, mutta koira oli loistava, ei yhtään sikaillut tai tehnyt omiansa, kaikki virheet oli tällä kertaa ohjaajan aiheuttamia.

Huh, oli siinä juoksemista. On se kumma että lainakoiriakin ohjailee, ihan kun ei omissa olisi tarpeeksi. Noh, ehkä ei ole ;)

Kävin räpsimässä kesäkuvia koiruuksista :)



Pallohullu Rimppanen


Kesätyttö

Lisää kuvia GALLERIASSA

1 kommentti: