Ripan treenijuttuja

perjantai 3. toukokuuta 2013

Jokunen liittyi laumaan

Eilinen päivä kului aika hitaasti, tunnit tuntuivat vuorokausilta, koska vasta illalla päästiin starttaamaan auto kohti Friisilää ja pentuja. Pakattiin myös Ripa autoon pennunhakumatkalle, jotta nähtäisi vähän sen reaktiota pentuihin. Pentulauma oli vähentynyt kahdella ja Jokun lisäksi riiviölaumaa täyttivät vain kaksi suloista siskoa. Käytiin läheisillä kallioilla Ripan ja pentulauman kanssa pyörähtämässä. Ripa ei juurikaan välittänyt pennuista, ilmeestä näki, että sitä kyllä vähän kiinnosti. Joku yritti parhaansa mukaan pysyä Ripan vauhdissa ja juoksi täyttä laukkaa Ripan rinnalla.
Kotimatkan Joku matkusti sylissä ja kiljui niin että korvissa soi.

Kaikenkaikkiaan Jokunen on ollut erittäin reipas, häntä pystyssä joka paikkaa menossa. Ulkona se roikkuu lahkeessa ja pyörii jaloissa. Kenkätelineeseen ja kaikkiin pieniin koloihin on mukava ahtautua.
Ruoka on maistunut jotenkuten, puolet on jäänyt syömättä, mutta eipä tuo ihme olekaan.

Ripa seuraa pentua joka paikkaan ja ihmettelee sitä kokoajan. Kun pentu vihdoin pysähtyy, Ripa asettuu sen eteen seisomaan mahdollisimman isoksi ja häntä heiluu. Maisa tapansa mukaan puolusteli aluksi kaikkea, mutta nyt jo rauhottuneena on jättänyt pennun rauhaan. Tellulle pentu on vain ilmaa. Sen kanssa saakin olla tarkkana, koska Tellulla on oma metrin säteensä, jonka sisäpuolelle kellään ei ole asiaa spanielin niin päättäessä.

Yö meni loistavasti. pentu nukahti samantien ja herätti vasta 7 aikaa aamupissalle :)

Tänään oltiin koko porukan kanssa läheisellä nurmikentällä. Aussit juoksi pallojen perässä, Tellu viipotteli ja etsi jänisten papanoita ja Joku roikkui vetolelun päässä muristen ja lenkin päätteeksi pludasi Ripan perässä mutaojaan :)


1 kommentti: